ako nemaš nalog

Supe i čorbe

posno jelo Paradajiz čorba Paradajz

Paradajiz čorba

Recept za čorbu od paradajiza, sa aromom belog luka, peršuna i bosiljka sa limunovim sokom. Lako i brzo se pravi.

Čorba od krastavaca i jogurta Zeleno povrće

Čorba od krastavaca i jogurta

Čorba od krastavaca i jogurta je ukusna, probajte hladnu čorbu, osvežavajuće i puno vitamina, odlična kombinacija krastavaca, jogurta i belog luka.

Bela čorba sa povrćem Grašak i boranija

Bela čorba sa povrćem

Hranjiva bela čorba sa povrćem, krompir, šargarepa, grašak, peršun i crni luk začinjena pavlakom, puna je vitamina i odlična vruća čorbica za hladne zimske dane, da vas ugreje.

Čorba sa mesom i povrćem Junetina

Čorba sa mesom i povrćem

Napravite čorbu sa mesom i povrćem, ukusna i hranjiva kombinacija mesa i povrća odlična je da se ugrejete i jedete kašikom tokom hladnih zimskih dana.

Karfiol čorba Zeleno povrće

Karfiol čorba

Karfiol čorba je lagana, ukusna čorbica sa povrćem. Karfiol, šargarepa i beli luk, zasuti jajetom i začinima su odlična kombinacija tople, hranjive čorbice za hladne zimske dane.

Grašak sa svinjetinom Grašak i boranija

Grašak sa svinjetinom

Gusti grašak sa svinjetinom je ceo obrok sastavljen od dinstanog crnog luka i šargarepe, mesa i graška sa začinima i razmućenim brašnom da poveže sastojke, ukusno i jednostavno.

Krem čorba od krompira Krompir

Krem čorba od krompira

Krem čorba od krompira sa kockicama prepečenog hleba je odličan način da počnete ukusan obrok ili laganu večeru. Napravite novu toplu čorbicu za hladne zimske dane.

Kupus sa origanom, mesom i krompirom Zeleno povrće

Kupus sa origanom, mesom i krompirom

Kupus sa origanom, mesom i krompirom je ukusan čorbasti kupus napravljen na novi način zanimljivo začinjen sa bosiljkom i origanom, napravljen sa mesom i krompirom. Uvek je najzdravije jesti kašikom.

posno jelo Riblja čorba Riba

Riblja čorba

Riblja čorba je ukusna čorba sa rečnom ribom, som i šaran pomešano, začinjena lovorovim listom, belim vinom, sokom od paradajiza, fantom za riblju čorbu i paprikom. Zaljutite po ukusu i uživajte u ribljim specijalitetima.

Pileći paprikaš Piletina i ostala živina

Pileći paprikaš

Pileći paprikaš sa sočnim pilećim mesom i povrćem krompirom, šargarepom, paprikom i paradajizom, kuvani, zdravi obrok.

Pileća čorba sa pečurkama Piletina i ostala živina

Pileća čorba sa pečurkama

Pileća čorba sa pečurkama je ukusna pileća čorbica, sa pilećim fileom, šargarepom, mladim crnim lukom i šampinjonima je odličana za hladne zimske dane, početak ručka ili laganu večeru.

Čorba sa pečurkama Pečurke

Čorba sa pečurkama

Čorba sa pečurkama je hranjiva čorba sa šampinjonima, slaninom, junećom supom i pavlakom, začinjena senfom i peršunom. Odličan početak svakog ručka, ili ukusna, lagana večera.

posno jelo Čorba od kupusa Zeleno povrće

Čorba od kupusa

Čorba od kupusa je hranjiva, ukusna čorbica od kupusa i pasulja, celera, krompira i luka začinjena paradajiz pireom.

posno jelo Čorba od krompira Krompir

Čorba od krompira

Čorba od krompira je ukusna posna čorbica od krompira, šargarepe, paprike i paradajiza, začinjeno zaprškom i peršunovim listom.

Krem supa od šampinjona Pečurke

Krem supa od šampinjona

Ukusna, hranjiva supa, počnite obrok krem supom od šampinjona ili završite dan laganom večerom. Krem supa od šampinjona, začinjena žumancetom i mlekom.

Kotlić od junetine i svinjetine Svinjetina

Kotlić od junetine i svinjetine

Kotlić od junetine i svinjetine sa lukom i začinima je specijalitet omiljen za pravljenje u prirodi. Krčkanje u kotliću na laganoj vatri je odličan način da uživate sa prijateljima.

Gaspačo Paradajz

Gaspačo

Gaspačo ili hranjiva, hladna supa od povrća, paradajiz, krastavci, paprika, crni i beli luk, pikantno začinjeno sa tabasko sosom i ljutim papričicama, posluženo sa kockicama prepečenog hleba.

Bela čorba sa kuglicama mesa Svinjetina

Bela čorba sa kuglicama mesa

Bela čorba sa kuglicama mesa je ukusna, topla, hranjiva, bela čorba sa šargarepom, crnim lukom, mesnim kuglicama od svinjetine, sa pavlakom i jajima. Toplo predjelo, prilog ili lagana večera, odlično za hladne zimske dane.

posno jelo Grčka supa od pasulja Pasulj

Grčka supa od pasulja

Grčka supa od pasulja je grčka, hranjiva supa od pasulja sa povrćem: šargarepa, crni luk, celer, paradajiz, peršunov list. Odlična vruća supa za hladne, zimske dane. Možete je poslužiti kao toplo predjelo, laganu večeru, ili prilog.

Pileća supa Piletina i ostala živina

Pileća supa

Pileća supa ukusna, hranjiva, zdrava, topla, bogata domaća supa sa pilećim mesom, šargarepom i povrćem zasuta rezancima za supu. Domaća pileća supa sastavni deo svakog prazničnog ručka i odlična za hladne zimske dane da vas ugreje i okrepi.