ako nemaš nalog

Slavski sitni kolači

Oblande sa keksom Sečeni kolači

Oblande sa keksom

Oblande sa keksom su oblande sa filom od keksa, orasa i čokolade su ukusni sitni kolači koji se lako prave i odlični su za sve prilike, dekorativno.

Čokoladne kuglice Sitni kolači

Čokoladne kuglice

Čokoladne kuglice od keksa, badema i crne čokolade, lako i brzo se prave, a jako su ukusni sitni klači.

Snikers kolač Sečeni kolači

Snikers kolač

Nepečeni snikers kolač sa čokoladnim kremom od jaja u koji stavimo iseckani kikiriki i izdrobljeni keks brzo i lako se sprema a ima ukus prave snikers čokoladice. Divna tekstura čokolade koja se topi i hrskavog kikirikija.

Orasnice Sitni kolači

Orasnice

Orasnice su ukusni sitni kolači koje uvek možete imati u svojoj tegli za keks, lako se prave i imaju testo bogato orasima sa aromom vanile i limuna, koje se topi dok ih jedete.

Oblatne sa dva fila Sečeni kolači

Oblatne sa dva fila

Oblatne sa dva fila, su dekorativne, ukusne i lake za pripremu, odličan su izbor za slave, proslave... žuti fil sa aromom vanile i braon fil sa keksom, orasima i čokoladom, odlična kombinacija.

Vanilice Sitni kolači

Vanilice

Vanilice, ukusni, domaći kolačići sa masnim testom koje se topi u ustima, sa aromom vanile i hrskavim, seckanim, prženim lešnikom posuti šećerom u prahu. Vanilice su domaći keks za svaki dan.

Rolat od kokosa Rolati

Rolat od kokosa

Beli rolat od kokosa, kora od bele čokolade i mlevenog keksa sa filom od kokosa uvijeno u rolat. Sitni, dekorativni, ne pečeni kolači za proslave.

posno jelo Oblande Sečeni kolači

Oblande

Oblande su ukusne štanglice oblande sa filom od čokolade, orasa i ruma. Nepečeni, sitni kolači odlični za proslave i slave.

Žerbo kocke Sečeni kolači

Žerbo kocke

Žerbo kocke, ukusne štanglice sa masnim testom od: margarina, mleka, brašna, kvasca i šećera. Filovane sa: pekmezom od kajsija, mlevenim orasima i šećerom. Prelivene čokoladnom glazurom. Sitni kalači iz bakine kuhinje. Odlični za slave.

Oblande sa karamelom Sečeni kolači

Oblande sa karamelom

Oblande sa karamelom su prefinjene štanglice bogatog ukusa sa filom od mlevenog karamel šećera, seckanih orasa i krema od žumanaca. Odlični sitni kolači.

Štanglice od oraha Sečeni kolači

Štanglice od oraha

Štanglice od oraha su ukusni sitni kolači sa korom punom oraha. Čokoladnim filom sa orasima i odozgo bogato posute mlevenim orasima. Raskošne štanglice za sve prilike.

posno jelo Posni rolat od smokava Sitni kolači

Posni rolat od smokava

Posni rolat od smokava je rolat sa suvim smokvama, ušećerenim urmama i seckanim orasima povezano sokom od limuna i medom. Odlično za posne praznike.

posno jelo Kuglice sa orasima Sitni kolači

Kuglice sa orasima

Kuglice sa orasima su ukusne, posne, slatke, male i neodoljive kuglice od oraha uvaljane u šećer u prahu. Odličan izbor za sve vrste slavlja, posebno za vreme posta. Brzo i lako.

Čokolada recept Sitni kolači

Čokolada recept

Domaća čokolada sa mlekom u prahu, kakao prahom, prženim lešnikom i naravno sa dosta šećera. Sitne čokoladne štanglice, bogatog ukusa sa hrskavim lešnikom.

Rozen torta Rođendanske torte

Rozen torta

Rozen torta spada u brze torte i lake za pripremu. Tanke kore za rozen tortu, sa filom bogatim orasima i roza, šećerna glazura čine odličnu kombinaciju ukusa i izgleda.

Oblande sa keksom drugi recept Sečeni kolači

Oblande sa keksom drugi recept

Oblande sa keksom su ukusne, nepečene štanglice koje se prave brzo i lako. Hrskave oblatne i fil od keksa. Odličan izbor sitnih kolača za sve vrste slavlja.

posno jelo Kuglice sa smokvama Sitni kolači

Kuglice sa smokvama

Kuglice sa smokvama su divni sitni kolači sa bogatim punjenjem sočnim smokvama sa jezgrom oraha, obavijene keksom, orasima i rumom. Posni kolači za sve prilike.

Mafini sa čokoladom Sitni kolači

Mafini sa čokoladom

Mafini sa čokoladom su sitni kolači obavijeni čokoladom, sa čokoladnim testom koje se topi u ustima. Slatki zalogaji za svaki dan, lako i brzo se prave, a jako su dekorativni pa se mogu praviti i za svečane prilike.

Bela pita Slatke pite

Bela pita

Bela pita je elegantan beli kolač sa tri kore od masnog testa koje se topi u ustima i vanilin, belim kremom. Slatka pita za sve prilike i slavlja.

Keks Sitni kolači

Keks

Domaći keks sa lešnikom i čokoladom, napravite domaći keks sa testom od maslaca sa aromom vanile, komadićima čokolade i iseckanim lešnikom. Ukusan isproban keks.