ako nemaš nalog

Slatka pavlaka

Maskarpone sir Sir i kajmak

Maskarpone sir

Recept za domaći kremasti bogati maskarpone sir od slatke pavlake.

Torta sa višnjama i sirom Voćne torte

Torta sa višnjama i sirom

Recept za voćnu tortu sa korom od mlevenog keksa, filom od slatke pavlake i neslanog sira, sa višnjama i prelivom od likera.

posno jelo Lešnik torta Rođendanske torte

Lešnik torta

Recept za prelepu posnu tortu sa lešnicima, bananama i keksom bogato i dobrro složeni ukusi.

Torta sa plazma keksom i bananicama Rođendanske torte

Torta sa plazma keksom i bananicama

Torta sa plazma keksom i bananicama je brza rodjendanska torta sa plazma keksom, čokoladnim bananicama i slatkom i kiselom pavlakom. Ukusna i lako se pravi.

Vruća čokolada sa djumbirom Topli bezalkoholni napici

Vruća čokolada sa djumbirom

Zagrejte se uz vruću čokoladu sa djumbirom tamnom čokoladom, čokoladom za kuvanje i slatkom pavlakom za hladne zimske dane uz prijatnu vatru. Obradujte mališane napravite im toplu čokoladu.

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom Čokoladne torte

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom je čokoladna torta sa korama od piškota i filom od slatke pavlake i čokolade, sa sokom i narendanom korom narandže odlična je kombinacija za svaku priliku.

Ruska šarlota Čokoladne torte

Ruska šarlota

Ruska šarlota je kremasta torta obložena piškotama, napunjena čokoladnim kremom sa slatkom pavlakom, bademima, rumom i nes kafom, ukrašena kakao prahom.

Saher torta Čokoladne torte

Saher torta

Saher torta jedna od najukusnijih čokoladnih torti, sa čokoladnim biskvitom, džemom od kajsije, aromom ruma i glazurom od čokolade i slatke pavlake.

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama Voćne torte

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama je voćna torta koja ujedno osvežava i zasladi. Šarlota sa piškotama, slatkom pavlakom, voćnim jogurtom i malinama, prelivena ukusnom čokoladom je jednostavna torta, laka za pripremu a ukusna.

Havana krem torta sa čokoladom i slatkom pavlakom Čokoladne torte

Havana krem torta sa čokoladom i slatkom pavlakom

Havana krem torta sa čokoladom i slatkom pavlakom napravite kremastu havana tortu sa čokoladnim korama, filom od crne i bele čokolade, slatke pavlake i želatina. Hladna ukusna poslastica.

Voćne korpice Slatkiši od voća

Voćne korpice

Voćne korpice su ukusna voćna poslastica, korpice od slatkog, hrskavog testa sa bademima, ukusan fil od slatke pavlake i voće:maline, kupine, kivi ili po voće vašoj želji.

Krem od mandarine Kremovi

Krem od mandarine

Krem od mandarine je kremasta poslastica, slatka pavlaka obogaćena sa ukusom i svežinom mandarine ujedno će vas i osvežiti i zasladiti. Krem iznenadjenja.

Čokoladne bombone sa karamelom Sitni kolači

Čokoladne bombone sa karamelom

Čokoladne bombone sa karamelom su čokoladne bombone sa hrskavom čokoladom spolja i mekanim, sočnim karamel punjenjem iznutra, aroma karamele i kafe sa dodirom meda uživaćete u teksturi i ukusu.

Torta sa jagodama i maskarpone sirom Voćne torte

Torta sa jagodama i maskarpone sirom

Voćna torta sa jagodama i maskarpone sirom, sa korama od čokolade i čokoladnom glazurom sa filom od jagoda, slatke pavlake i maskarpone sira predstavlja odličan spoj čokolade i jagoda sa ukusnim kremom.

Ljubavni čokoladni mus Kremovi

Ljubavni čokoladni mus

Ljubavni čokoladni mus sa tamnom čokoladom, kafom, višnjevačom, vanilom i slatkom pavlakom razbudiće vaša čula i rasplamsati vašu ljubav.

Jagode sa slatkom pavlakom Slatkiši od voća

Jagode sa slatkom pavlakom

Jagode sa slatkom pavlakom su jednostavna poslastica u kojoj je najlepše uživati u dvoje. Brzo i lako.

Krem Brule, karamelizovan vanilin krem Kremovi

Krem Brule, karamelizovan vanilin krem

Krem Brule, karamelizovan vanilin krem je fantastičan krem, kad probijete karamelu dodjete do mekanog krema od slatke pavlake i vanile. Mešavina teksture i ukusa odvešće vas u francusku. Ukusno, brzo i nesvakidašnje.

Pita sa ananasom Slatke pite

Pita sa ananasom

Pita sa ananasom je ukusna voćna poslastica, hrskava kora sa sočnim filom od ananasa i ukrašena sa slatkom pavlakom osvežiće vas i zasladiti.

Plazma torta sa breskvama Voćne torte

Plazma torta sa breskvama

Plazma torta sa breskvama je odlična kombinacija kore od plazma keksa sa osvežavajućim breskvama i slatkom pavlakom. Odlična letnja torta lako i brzo se pravi i ništa se ne peče. Osvežavajuće!

Torta sa jagodama i piškotama Voćne torte

Torta sa jagodama i piškotama

Torta sa jagodama i piškotama je osvežavajuća torta sa kremom sa jajima i crnim vinom, slatkom pavlakom i jagodama, sve povezano želatinom. Osnova piškote napunjene voćnim filom i ukrašene šlagom i jagodama.