ako nemaš nalog

Pečenje

Jagnjeći but sa ruzmarinom, belim lukom i paradajizom Jagnjetina

Jagnjeći but sa ruzmarinom, belim lukom i paradajizom

Recept za jagnjetinu sa sosom od ruzmarina i belog luka. Italija u vašem domu.

Začinjena jagnjeća plećka Jagnjetina

Začinjena jagnjeća plećka

Recept Ukusna marinada i krompir sa ruzmarinom, učiniće jagnjeću plećku sočnom i ukusnom, sa odličnim prilogom.

Rebarca sa roštilja Svinjetina

Rebarca sa roštilja

Rebarca sa roštilja su sočna, začinjena, marinirana, pikantna svinjska rebarca pravi su izbor za nedeljni roštilj sa prijateljima. Uživaćete u lepljivoj slatko pikantnoj aromi.

Juneća rebra u medenoj marinadi Junetina

Juneća rebra u medenoj marinadi

Pikantno juneće pečenje, juneća rebra u medenoj marinadi začinjena slatko, ljutom marinadom od meda, kečapa, belog luka, začina i tabasko sosa. Zanimljiva mešavina ukusa probajte nešto novo.

Punjena ćurka Piletina i ostala živina

Punjena ćurka

Punjena ćurka je ukusno ćureće pečenje, sočno ćureće meso sa nadevom od mlevenog svinjskog mesa, ćureće džigerice, suvih smokava, pinjola i pirinča. Napunite ćurku za prazničnu gozbu.

Praseća pečenica Svinjetina

Praseća pečenica

Praseća pečenica je sočno praseće pečenje sa hrskavom kožicom i sočnim mesom nezaobilazna na slavskim, božićnim i novogodišnjim trpezama. Sa malo veštine i više vremena napravite sočnu pečenicu hrskave korice.

Teleće pečenje ispod sača Junetina

Teleće pečenje ispod sača

Recept za teleće pečenje ispod sača. Sočna teletina ispod sača sa krompirom i sezonskom salatom za druženje sa prijateljima. Lako, ukusno i sočno...

Rolovana piletina Piletina i ostala živina

Rolovana piletina

Rolovana piletina je iskošteno celo pile prekriveno šunkom i uvijeno u rolat. Napravite ukusnu rolovanu piletinu sa dimljenom šunkom, obogatite vašu trpezu sa još jednom vrstom pečenja.

Jagnjeća plećka sa mladim krompirom Jagnjetina

Jagnjeća plećka sa mladim krompirom

Jagnjeća plećka sa mladim krompirom je jagnjeća plećka hrskava spolja a sočna iznutra uz prilog od ruzmarinom i belim lukom začinjenih mladih krompira pečenih u soku od pečenja.

Svinjetina u marinadi Svinjetina

Svinjetina u marinadi

Sočna svinjetina u pikantnoj marinadi od crnog vina, šargarepe, crnog i belog luka, soka od narandže, meda i začina kao što su ruzmarin, majčina dušica i lovorov list. Poslužena sa ukusnim sosom i prilogom po želji.

Teleći kare Junetina

Teleći kare

Recept za teleći kare napravite sočno pečenje, aromatičan teleći kare začinjen sa senfom, belim lukom, ruzmarinom, maslinovim uljem i belim vinom ispečen u rerni sa prilogom po želji.

Svinjska rebra recept Svinjetina

Svinjska rebra recept

Svinjska rebra recept za sočna, aromatična svinjska rebra uvaljana u mešavinu začina, premazana senfom i vorčester sosom, prelivena kečapom i origanom i ispečena u rerni.

Svinjski kare Svinjetina

Svinjski kare

Svinjski kare mariniran u pivu preko noći ispečen u rerni sa sočnim krompirićima i ukusnim sokom od pečenja. Sočno meso u pikantnom umakom.

Jagnjetina ispod sača Jagnjetina

Jagnjetina ispod sača

Jagnjetina ispod sača je ukusna meka sočna i aromatična jagnjetina sa odličnim prilogom od povrća. Divno jagnjeće pečenje za posebne prilike i pripremu u prirodi.

Rolovano meso Svinjetina

Rolovano meso

Rolovano meso je svinjski kare bez kostiju napunjen sirom i mariniranim šampinjonima pa uvijen u rolat i ispečen u rerni. Rolovano meso je odličan bogat i svečan recept za sve prilike.

Rebra u rerni Junetina

Rebra u rerni

Rebra u rerni su meka sočna pikantna rebra uvaljana u začine i pečena u rerni u alu foliji, a zatim premazana kečapom i zapečena. Odlično pečenje pošto možete sve pripremiti dan ranije a onda uživati u društvu dok se rebra u rerni peku.

Rolovana teletina sa povrćem Junetina

Rolovana teletina sa povrćem

Rolovana teletina sa povrćem je divno sočno aromatično pečenje sa prelepim povrćem. Uz malo veštine napravićete pravo praznično pečenje sa divnim prilogom.

Govedina Wellington Junetina

Govedina Wellington

Govedina Wellington je svečano pečenje junećeg karea sa nadevom od šampinjona u rolatu od lisnatog testa. Malo je komplikovanije za pripremu ali će pečenje goste oduševiti. Odličan predlog za svečane trpeze.

Praseće pečenje Svinjetina

Praseće pečenje

Praseće pečenje sa divno hrskavom koricom, uz malo truda dobićete divan efekat i počenje koje je divno sočno i lepo pečeno sa najhrskavijom kožicom do sada.

Teleća rebra Junetina

Teleća rebra

Teleća rebra sočna lepljiva i bogata ukusima laka za pripremu iako je potrebno malo vremena za pečenje i mariniranje. Prelepo pečenje.