ako nemaš nalog

Kolači sa pekmezom

Štrumfete Sitni kolači

Štrumfete

Recept za povoljne kolače koje možete praviti u svakoj prilici, a ukusni i lako se prave.

posno jelo Posne vanilice Sitni kolači

Posne vanilice

Vanilice su omiljeni sitni, čajni kolačići još iz kuhinja naših baka, napravite domaće posne vanilice sa orasima, spojene džemom od kajsija i uvaljane u vanilu.

Krofne sa džemom od kajsija Sečeni kolači

Krofne sa džemom od kajsija

Krofne sa džemom od kajsija, napravite domaće krofne za svoju decu, umesite testo isecite i ispecite krofne, poslužite ih sa džemom od kajsija i pospite šećerom u prahu.

Breskvice Sitni kolači

Breskvice

Breskvice su sitni sočni kolači sa masnim testom, filom sa pekmezom, aromom ruma i malina uvaljane u kristal šećer. Dosta ima pipavog posla ali se isplati, ukusno.

Saher torta Čokoladne torte

Saher torta

Saher torta jedna od najukusnijih čokoladnih torti, sa čokoladnim biskvitom, džemom od kajsije, aromom ruma i glazurom od čokolade i slatke pavlake.

Medeno srce recept Sečeni kolači

Medeno srce recept

Medeno srce recept je recept za najlepša medena srca, ukusni biskvit sa čokoladom i džemom od kajsije sa aromom cimeta i čokoladnom glazurom.

Torta sa malinama Voćne torte

Torta sa malinama

Torta sa malinama je ukusna voćna torta sa korama sa pekmezom od kajsija i bogata filom od malima, osvižavajuće i laka za pripremu.

Rolat sa pekmezom Rolati

Rolat sa pekmezom

Rolat sa pekmezom za iznenadne goste, brzo i lako se pravi, a sve sastojke imate u kući, jeftin i ukusan kolač. Žuta kora, premazana pekmezom od šljiva, umotan preko šećera.

Čokoladni kuglof Sečeni kolači

Čokoladni kuglof

Čokoladni kuglof, sočno testo sa kakaom, vanilom, narandžinom korom i koka kolom, premazan džemom od kajsija i preliven čokoladnom glazurom.

Knedle sa šljivama Sitni kolači

Knedle sa šljivama

Knedle sa šljivama, mekano kuvano testo od krompira, napunjeno šljivama sa cimetom i uvaljane u prženu prezlu, posute kristal šećerom i mlevenim orasima. Zaboravljeni recepti iz bakine kuhinje ukusno i sočno.

Žerbo kocke Sečeni kolači

Žerbo kocke

Žerbo kocke, ukusne štanglice sa masnim testom od: margarina, mleka, brašna, kvasca i šećera. Filovane sa: pekmezom od kajsija, mlevenim orasima i šećerom. Prelivene čokoladnom glazurom. Sitni kalači iz bakine kuhinje. Odlični za slave.

posno jelo Posna doboš torta Čokoladne torte

Posna doboš torta

Posna doboš torta sa šest ukusnih kora, filom od posne čokolade i orasa, sa karamel glazurom. Posna torta odlična za sve vrste slavlja za vreme posta. Za spretne domaćice.

Sacher torta Čokoladne torte

Sacher torta

Sacher torta je divna čokoladna torta sa mekim čokoladnim biskvitom premazana marmeladom od kajsije i prelivena čokoladnom glazurom.