ako nemaš nalog

Morski plodovi

posno jelo Špagete sa dagnjama Riba

Špagete sa dagnjama

Špagete sa dagnjama u umaku od paradajiza, ljutih papričica i belog luka doneće mediteran na vaš sto. Opustite se i uživajte u laganom obroku.

posno jelo Špagete sa morskim plodovima Testenina

Špagete sa morskim plodovima

Špagete sa morskim plodovima su lagani mediteranski ručak, špagete sa sosom od paradajiza, peršuna, morskih plodova, školjke, račići i lignje, uživajte u zdravom obroku, brzo i lako.

posno jelo Losos sa pomorandžom Riba

Losos sa pomorandžom

Ukusan losos sa pomorandžom, sočno, lepota jednostavnosti. Losos sa pomorandžom sa muskatnim orahom i vlašcem. Uživajte u laganom kvalitetnom obroku.

Slani poljupci sa dagnjama Riba

Slani poljupci sa dagnjama

Slani poljupci sa dagnjama su slani aromatični zalogaji za ukusno zavodjenje. Slani krekeri premazani namazom od majoneza, mladog luka, korijandera i celera sa dagnjama.

posno jelo Škampi u aromatičnom sosu Riba

Škampi u aromatičnom sosu

Škampi u aromatičnom sosu sa soja sosom, balzamikom, crnim vinom i belim lukom, sa povrćem: šargarepa, paprika, kupus i luk je ukusan ručak ili večera iznenadite društvo neobičnom kombinacijom.

posno jelo Lignje Riba

Lignje

Napravite hrskave lignje začinjene prelivom od belog luka, peršuna i limunovog soka. Ukusne lignje koje se lako pripremaju, posno jelo poslužite sa krompir salatom i uživajte.

Škampi Riba

Škampi

Škampi začinjeni belim lukom uvaljani u belanca sa brašnom i isprženi do zlatne boje. Lagano zdravo jelo za vruće letnje dane. Škampi hrskavi spolja a sočni unutra.