ako nemaš nalog

Domaći hleb

Slavski kolač Hleb

Slavski kolač

Slavski kolač je obavezni deo svake krsne slave, predstavlja okrugao ukrašen hleb sa utisnutim slavskim pečatom. Umesite domaći kolač i budite ponosni na svoje umeće.

posno jelo Posan slavski kolač Hleb

Posan slavski kolač

Postan slavski kolač je okrugao, ukrašen hleb sa ukrasima od testa i slavskim pečatom. Predvidjen za posne krsne slave. Umesite domaći kolač za slavu i ponosite se uradjenim.

Hleb sa mesom Hleb

Hleb sa mesom

Napravite hleb sa nadevom od mesa. Hleb sa mesom je odličan kompletan obrok poslužite ga sa šoljom jogurta za doručak, ručak ili večeru.

Hleb sa maslinama Hleb

Hleb sa maslinama

Grčki hleb sa maslinama, sirom, šunkom i jogurtom je odičan kao predjelo, doručak ili prilog uz ručak odlična kombinacija ukusa.

Bosanski somuni Hleb

Bosanski somuni

Bosanski somuni su ukusni, vazdušasti, mekani, domaći hlebčići. Tople somune možete da poslužite sa kajmakom, crnim lukom i ćevapima, uživaćete u mirisu, teksturi i divnom sočnom ukusu.

posno jelo Integralni hleb Hleb

Integralni hleb

Integralni hleb zdrav domaći hleb od integralnog pšeničnog brašna sa praškom za pecivo. Domaći hleb za pola sata, lako i brzo se pravi, a posebno je zdrav za osobe koje ne smeju da jedu kvasac.

posno jelo Integralni hleb recept Hleb

Integralni hleb recept

Integralni hleb je domaći, zdrav hleb od integralnog pšeničnog brašna sa semenkama susama i bundeve, sa maslinovim uljem i praškom za pecivo. Ukusan domaći hleb koji se pravi lako.

posno jelo Integralni hleb sa kvascem Hleb

Integralni hleb sa kvascem

Integralni hleb sa kvascem je domaći hleb sa integralnim pšeničnim brašnom, medom, maslinovim uljem, kvascom i semenkama po izboru. Integralni hleb je ukusan i zdrav domaći hleb.

posno jelo Domaći hleb Hleb

Domaći hleb

Domaći hleb sa divnom hrskavom koricom i rastresitom sredinom. Domaći hleb je pripremljen sa medom i maslinovim uljem, pa je lepog ukusa i može se seći na tanke kriške. Uživajte u mirisu domaćeg hleba dok se peče.

posno jelo Domaći hleb recept Hleb

Domaći hleb recept

Domaći hleb po tetkinom receptu, vazdušasto i rastresito testo sa hrskavom koricom i divnim mirisom sveže pečenog hleba.

Slavski kolač recept Hleb

Slavski kolač recept

Slavski kolač je divan domaći hleb sa simboličnim ukrasima od testa, koji domaćica priprema za slavu. Recept za slavski kolač i način pripreme.

Božićna česnica Hleb

Božićna česnica

Božićna česnica je ukusna slana pogača oblikovana od rolata i pletenica premazana margarinom sa sakrivenim novčićem u sredini. Hristos se rodi!

posno jelo Tortilje domaće Hleb

Tortilje domaće

Domaće tortilje jednostavan recept za ukusne savitljive a ujedno i hrskave tortilje. Domaće tortilje možete napuniti piletinom, filom od mlevenog mesa ili napraviti domaći giros sa komadićima piletine i pomfritom.

Integralni hleb bez kvasca Hleb

Integralni hleb bez kvasca

Integralni hleb bez kvasca je izuzetno ukusan a pre svega jako zdrav domaći hleb sa integralnim brašnom i semenkama susama, bundeve i suncokreta.