ako nemaš nalog

Špagete

posno jelo Špagete sa paradajizom, belim lukom i bosiljkom Testenina

Špagete sa paradajizom, belim lukom i bosiljkom

Recept za špagete ukusna, aromatična pasta koja se brzo i lako sprema. Italijanski.

posno jelo Špagete sa dagnjama Riba

Špagete sa dagnjama

Špagete sa dagnjama u umaku od paradajiza, ljutih papričica i belog luka doneće mediteran na vaš sto. Opustite se i uživajte u laganom obroku.

Špagete sa pesto sosom Testenina

Špagete sa pesto sosom

Špagete sa pesto sosom, koji se pravi od dosta bosiljka, propasiranog belog luka, kačkavalja, parmezana i maslinovog ulja sa polavinama čeri paradajiza. Ukus i aroma Italije u vašoj kuhinji brzo, lako, a ukusno.

posno jelo Špagete sa morskim plodovima Testenina

Špagete sa morskim plodovima

Špagete sa morskim plodovima su lagani mediteranski ručak, špagete sa sosom od paradajiza, peršuna, morskih plodova, školjke, račići i lignje, uživajte u zdravom obroku, brzo i lako.

Špagete sa ćuftama i sosom od paradajiza Testenina

Špagete sa ćuftama i sosom od paradajiza

Špagete saćuftama i sosom od paradajiza, brzo i lako glavno jelo, sa aromom bosiljka, belog luka i origana kao da ste u Italiji. Napravite ćufte od mlevenog mesa, pikantan sos od paradajiza i poslužite sa kuvanim špagetama.

Pasta sa sirom i šunkom Testenina

Pasta sa sirom i šunkom

Pasta sa sirom i šunkom je lagana večera za 15 minuta, brzo i lako. Testeninu obarite i aromatizujte je sa maslinovim uljem u kome se prže listići belog luka. Spojite špagete sa italijanskim sirom ricotta i sa pikantnim listovima dimljene pečenice.

Špagete sa maslinama Testenina

Špagete sa maslinama

Špagete sa maslinama su ukusna testenina sa kremastim sosom od pavlake sa svežinom limuna i pikantnosti crnih maslina. Lagana večera na mediteranski način. Špagete možete poslužiti i kao prilog uz ribu.