ako nemaš nalog

Slano pecivo

Slani štapići sa susamom i makom Hleb

Slani štapići sa susamom i makom

Recept za ukusno pecivo sa susamom i makom dekorativno i ukusno.

Pogačice sa čvarcima Hleb

Pogačice sa čvarcima

Recept za domaće pogačice sa čvarcima, ukusno, lisnato, bogato, domaće, mirisno pecivo.

Španska pita Pite

Španska pita

Recept za šarenu špansku pitu sa šunkom, sirom, krastavcima... Ukusno dekorativno vredi probati.

Kiflice sa sirom Hleb

Kiflice sa sirom

Kiflice sa sirom napravite tople, domaće kiflice kao iz bakine kuhinje, sa nadevom od sira i testom premazanim margarinom. Uživaćete u mirisnom testu.

Mini pica Pica

Mini pica

Mini pice su odlično rešenje za veća društva, proslave, pogotovo dečije rodjendane kada možete kečapom nacrtati male smajlije obradovati mališane. Rastresito testo i nadev od šunkarice i sira, posuto origanom.

Slane princes krofne punjene sirom Hleb

Slane princes krofne punjene sirom

Slane princes krofne punjene sirom, probajte slane princes krofne sa filom od feta sira, sremskog sira, pavlake, belog luka i peršuna. Trud se isplati odlično predjelo koje možete poslužiti na prazničnoj trpezi.

Pogačice sa sirom Hleb

Pogačice sa sirom

Pogačice sa sirom su odlično domaće pecivo, pogačice sa sirom u testu i premazane sa sirom u sredini ukusan je doručak ili slano posluženje za goste.

Slane perece Hleb

Slane perece

Slane perece su najlepše domaće pecivo, ukusno, hrskavo testo za perece posute kimom i soli biće odličan dodatak uz jelo ili ukusan doručak.

Pica rolat Pica

Pica rolat

Pica rolat sa korama za pitu, premazanih jogurtom i jajima sa nadevom od sira, šunke i kečapa. Ukusno i odlično za doručak ili kao zakuska sa prijateljima.

Kifle sa sirom Hleb

Kifle sa sirom

Kifle sa sirom su domaće kifle za dobro jutro, mekano testo sa sirom i nadev od šunkarice i trapista. Obradujte svoje ukućane mirisom domaćeg peciva.

Pituljice Pite

Pituljice

Pituljice sa sirom, su dekorativo predjelo ili ukusan doručak. Kore za pitu nafilovane sirom i jajima uvijene u slani rolat, isečene na male rolovane pituljice premazane pavlakom i jajetom.

Kiflice drugi recept Hleb

Kiflice drugi recept

Domaće kiflice sa mekanim, rastresitim testom i nadevom po želji: sir, ajvar, pica, kobasica, viršle... Obradujte ukućane mirisom domaćeg peciva za dobro jutro.

posno jelo Domaći hleb Hleb

Domaći hleb

Domaći hleb sa divnom hrskavom koricom i rastresitom sredinom. Domaći hleb je pripremljen sa medom i maslinovim uljem, pa je lepog ukusa i može se seći na tanke kriške. Uživajte u mirisu domaćeg hleba dok se peče.

Štanglice sa sirom Hleb

Štanglice sa sirom

Štanglice sa sirom su ukusno sitno slano pecivo sa vazdušastim testom i pikantnim starim belim sirom. Štanglice su odlične za sve prilike ukusno predjelo ili prilog.