ako nemaš nalog

Salata sa kuvanim jajima

Ruska salata Krompir

Ruska salata

Recept za omiljenu prazničnu salatu, ruska salata, šarena i ukusna za sve prilike.

Praziluk salata sa šunkom Zeleno povrće

Praziluk salata sa šunkom

Praziluk salata sa šunkom je odličan prilog uz sve vrste mesa. Salata sa prazilukom, kuvanim jajima, šunkom i sirom. Puna je vitamina i može biti lagani obrok uz dvopek. Lako se pravi, svi se sastojci spoje i prelije se umakom od pavlake i majoneza.

Cezar salata Zeleno povrće

Cezar salata

Cezar salata je ukusna zelena salata sa aromatičnim kockicama prepečenog hleba i pikantnim dresingom, bogata vitaminima, lako se pravi, a može se poslužiti kao salata, prilog ili lagana večera. Još jedan način da iskoristite stari hleb.

Krompir salata sa mladim lukom i kuvanim jajima Krompir

Krompir salata sa mladim lukom i kuvanim jajima

Krompir salata sa mladim lukom i kuvanim jajima je nova salata za slavlja, kuvani krompir, kiseli krastavci, pečena paprika, kuvana jaja i mladi luk povezani majonezom biće odličan prilog uz sve vrste mesa.

Salata mimoza Kuvana jaja

Salata mimoza

Mimoza salata sa kuvanim jajima, kuvanim krompirom, šunkaricom i kačkavaljem sa premazom od pavlake i majoneza odlična je kao prilog uz sve vrste mesa.

Salata mimoza sa krastavcima Kuvana jaja

Salata mimoza sa krastavcima

Salata mimoza na drugi način sa kiselim krastavcima, kuvanim krompirom, kuvanim jajima, kačkavaljem i majonezom i pavlakom. Ukusna salata krastavci lepo osvežavaju.

Salata sa kuvanim jajima i karijem Kuvana jaja

Salata sa kuvanim jajima i karijem

Salata sa kuvanim jajima i karijem je ukusna salata od kuvanih jaja, kuvanog krompira, krastavaca, paprike i crnog luka prelivena dresingom od jogurta, majoneza, karija, limunovog soka, senfa i začina.