ako nemaš nalog

Pite

Kukuruzna pita sa koprivom Kukuruz

Kukuruzna pita sa koprivom

Recept razlivena pita sa koprivom, sirom, pavlakom, kukuruznim brašnom i jajima. Večera za čas.

Gibanica od starog hleba Pite

Gibanica od starog hleba

Recept za pitu od starog hleba sa sirom i kajmakom brzo i ukusno, a iskoristićete stari hleb.

Slatka pita od jabuka Slatke pite

Slatka pita od jabuka

Recept za najukusniju slatku pitu od jabuka i oraha sa prelivom od jaja, šećera i jogurta.

Španska pita Pite

Španska pita

Recept za šarenu špansku pitu sa šunkom, sirom, krastavcima... Ukusno dekorativno vredi probati.

Pita zeljanica Pite

Pita zeljanica

Pita zeljanica je ukusna i zdrava pita od zelja, kajmaka i srpskog sira složenu u tri reda kora. Brzo i lako.

posno jelo Pita sa pečurkama Pite

Pita sa pečurkama

Pita sa pečurkama je pripremljena sa nadevom od šampinjona i crnog luka. Ukusna, posna i jednostavna napravite je kao hranjivi doručak, prilog ili laganu večeru.

Domaća pita sa jabukama Slatke pite

Domaća pita sa jabukama

Napravite domaću pitu sa jabukama. Slatka pita sa domaćim korama, nadevom od narendanih jabuka i prelivena slatkim sirupom sa cimetom je ukusan dezert.

Pita sa pečenim paprikama Pite

Pita sa pečenim paprikama

Pita sa pečenim paprikama je slana, šarena pita sa filom od pečenih paprika, šunke, šampinjona i narendanog kačkavalja, prelivena jogurtom i jajima. Ukusan obrok ili dekorativno predjelo u zavisnosti za koju priliku ga pravite.

Pita sa sirom Pite

Pita sa sirom

Pita sa sirom sa tankom domaćom korom i bogatim nadevom od sira. Vrhunac umeća sveke domaćice i pomalo zaboravljena veština jeste upravo priprema domaće, razvučene pite sa sirom, sa domaćim korama, nadevom i prelivom.

Lenja pita sa jabukama Slatke pite

Lenja pita sa jabukama

Lenja pita sa jabukama i cimetom je jako ukusan kolač i jednostavan za pripremu sa svim namirnicama koje imate u kući. Najlepši miris cimeta kao iz bakine kuhinje.

Pita sa ananasom Slatke pite

Pita sa ananasom

Pita sa ananasom je ukusna voćna poslastica, hrskava kora sa sočnim filom od ananasa i ukrašena sa slatkom pavlakom osvežiće vas i zasladiti.

Pita od jabuka Slatke pite

Pita od jabuka

Pita od jabuka je slatka pita sa lisnatim testom, nadevena jabukama sa cimetom i muskatnim orahom. Ukusna pita za dobro jutro.

posno jelo Pita sa krompirom Pite

Pita sa krompirom

Pita sa krompirom, je jedna od najukusnijih pita koja je i posna. Brzo se pravi od gotovih kora sa nadevom od krompira i luka.

Pita sa šunkom i kačkavaljem Pite

Pita sa šunkom i kačkavaljem

Pita sa šunkom i kačkavaljem je ukusna, šarena pita sa rastresitim testom i nadevom od suvog vrata, kačkavalja i barenih jaja. Lepo i dekorativno. Odličan doručak za dobro jutro.

Pica rolat Pica

Pica rolat

Pica rolat sa korama za pitu, premazanih jogurtom i jajima sa nadevom od sira, šunke i kečapa. Ukusno i odlično za doručak ili kao zakuska sa prijateljima.

Proja sa mladim lukom Kukuruz

Proja sa mladim lukom

Proja sa mladim lukom je prolećnu pita sa mladim crnim lukom. Pita od kukuruznog brašna, sa dve vrste sira i mladim lukom je ukusna zdrava pita odlična uz jogurt za zdrav doručak ili večeru.

Lenja pita Slatke pite

Lenja pita

Isproban, odličan recept za lenju pitu sa jabukama. Lenja pita je gotova za pola sata a imate odličan kolač, meke kore sa pavlakom i nadev od jabuka i cimeta. Ukusno.

Lenja pita sa višnjama Slatke pite

Lenja pita sa višnjama

Lenja pita sa višnjama je ukusna ljena pita sa nadevom od višanja i testom sa kiselom pavlakom. Isproban odličan recept, rastresito testo i sočne višnje.

Pita sa belim mesom i šampinjonima Pite

Pita sa belim mesom i šampinjonima

Pita sa belim mesom i šampinjonima je pita uvijena u rolat sa premazom od pavlake i kisele vode, sa nadevom od belog mesa i šampinjona. Ukusna pita sa piletinom i pečurkama možete je poslužiti toplu ili hladnu sa jogurtom, kiselim mlekom ili salatom.

Pita sa višnjama Slatke pite

Pita sa višnjama

Pita sa višnjama je ukusna slatka pita od višanja, kore za pitu premazane nadevom od jaja, jogurta, griza, šećera i ulja, sa višnjama u sredini uvijena u rolat. Ukusno, lako, osvežavajuće.