ako nemaš nalog

Mafini

Čokoladni mafini Sitni kolači

Čokoladni mafini

Čokoladni mafini preliveni čokoladnom glazurom, sa kockicama gorke čokolade rastopljene u testu. Čokolada za sve :).

Projice Kukuruz

Projice

Projice sa palentom, starim belim sirom i pavlakom su zdrav doručak, lagana večera ili prilog. Projice brzo se pripremaju, ukusno, dekorativno, za svaku priliku i nenadane goste.

Mafini sa borovnicama Sitni kolači

Mafini sa borovnicama

Ukusni mafini sa borovnicama. Odličan dezert ili slatki doručak. Rastresito testo za mafine prošarano borovnicama i posuto šećerom u prahu.

Čokoladni kolači Sitni kolači

Čokoladni kolači

Čokoladni kolači sa rastresitim masnim testom sa aromom limuna koje se topi u ustima, punjeno čokoladnim filom sa pečenim lešnicima. Ukusni keks, kolači pravljeni u modlama.

Mafini sa čokoladom Sitni kolači

Mafini sa čokoladom

Mafini sa čokoladom su sitni kolači obavijeni čokoladom, sa čokoladnim testom koje se topi u ustima. Slatki zalogaji za svaki dan, lako i brzo se prave, a jako su dekorativni pa se mogu praviti i za svečane prilike.

Mafini sa čokoladom drugi recept Sitni kolači

Mafini sa čokoladom drugi recept

Mafini sa čokoladom drugi recept za čokoladne mafine sa sočnim ukusnom čokoladnim testom i tamnom čokoladom u središtu mafina. Brzo i čokoladno.

Mafini sa eurokremom Sitni kolači

Mafini sa eurokremom

Mafini sa eurokremom su sočni mafini sa rastresitim testom sa neskvikom i jogurtom, sa tečnim eurokremom u sredini, ukrašeni sa šlagom, čokoladom ili šećerom.