ako nemaš nalog

Čokoladna torta

Čokoladna torta punjena sa šlagom Čokoladne torte

Čokoladna torta punjena sa šlagom

Recept za tortu, čokolada, šlag i orasi, probajte divna torta isprobano.

Torta sa šlagom, keksom, čokoladom i lešnicima Čokoladne torte

Torta sa šlagom, keksom, čokoladom i lešnicima

Recept za prelepu veliku tortu samo od filova malo drugačiji grčki sladoled. Ukusno.

Rozen torta sa šlagom i belom čokoladom Čokoladne torte

Rozen torta sa šlagom i belom čokoladom

Recept za rozen torta sa šlagom i belom čokoladom i voće po želji! Ukusno!

Neskvik torta Rođendanske torte

Neskvik torta

Neskvik torta je odlična kombinacija kora sa neskvikom, džema od kajsije, krema od vanile i kisele pavlake i čokoladnog preliva sa neskvikom. Probajte neskvik u novom obliku odlična kombinacija slatko kiselog ukusa.

Čokoladna torta Čokoladne torte

Čokoladna torta

Napravite čokoladnu tortu sa čokoladnim korama, čokoladnim filom i glazurom od tamne čokolade. Odlična kombinacija čokolade, crne kafe i ruma.

Keks torta Rođendanske torte

Keks torta

Napravite keks tortu sa čokoladnim filom za rodjendan, svi vole čokoladne torte. Ova torta se lako i brzo pravi tako da će vam olakšati pripremu slavlja.

Nugat torta Rođendanske torte

Nugat torta

Nugat torta od mlevenog keksa, orasa, žele bombona i ne zaobilaznih lešnika prelivena čokoladom ili oblikovana u omiljenu rodjendansku tortu obradovaće vaše ukućane. Lako i brzo se pravi pa će biti lakše i vama.

Torta sa plazma keksom i bananicama Rođendanske torte

Torta sa plazma keksom i bananicama

Torta sa plazma keksom i bananicama je brza rodjendanska torta sa plazma keksom, čokoladnim bananicama i slatkom i kiselom pavlakom. Ukusna i lako se pravi.

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom Čokoladne torte

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom je čokoladna torta sa korama od piškota i filom od slatke pavlake i čokolade, sa sokom i narendanom korom narandže odlična je kombinacija za svaku priliku.

Šljunak torta sa kuglicama od keksa Rođendanske torte

Šljunak torta sa kuglicama od keksa

Šljunak torta sa kuglicama od keksa je torta sa korama od orasa, filom od vanije, kuglicama od keksa, kokosa i čokolade, ukrašena šlagom. Velika torta koja je pogodna za rodjendan ili proslave.

Nepečena rum torta Rođendanske torte

Nepečena rum torta

Napravite nepečenu rum tortu sa testom od keksa, orasa, čokolade i ruma, prekrivenu kolutićima banane i kockicama žele bombona sa krem šlagom od vanile lako i brzo se pravi, jako je ukusna i odlična za praznike i rodjendane.

Dinastija torta Rođendanske torte

Dinastija torta

Dinastija torta je torta sa dve bele kore sa seckanim orasima i filom od vanile podeljenim na fil sa bananama i čokoladni fil sa suvim groždjem, ukrašena šlagom. Velika, ukusna slavljenička torta.

Ruska šarlota Čokoladne torte

Ruska šarlota

Ruska šarlota je kremasta torta obložena piškotama, napunjena čokoladnim kremom sa slatkom pavlakom, bademima, rumom i nes kafom, ukrašena kakao prahom.

Saher torta Čokoladne torte

Saher torta

Saher torta jedna od najukusnijih čokoladnih torti, sa čokoladnim biskvitom, džemom od kajsije, aromom ruma i glazurom od čokolade i slatke pavlake.

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama Voćne torte

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama je voćna torta koja ujedno osvežava i zasladi. Šarlota sa piškotama, slatkom pavlakom, voćnim jogurtom i malinama, prelivena ukusnom čokoladom je jednostavna torta, laka za pripremu a ukusna.

Havana krem torta sa čokoladom i slatkom pavlakom Čokoladne torte

Havana krem torta sa čokoladom i slatkom pavlakom

Havana krem torta sa čokoladom i slatkom pavlakom napravite kremastu havana tortu sa čokoladnim korama, filom od crne i bele čokolade, slatke pavlake i želatina. Hladna ukusna poslastica.

Torta sa jagodama i maskarpone sirom Voćne torte

Torta sa jagodama i maskarpone sirom

Voćna torta sa jagodama i maskarpone sirom, sa korama od čokolade i čokoladnom glazurom sa filom od jagoda, slatke pavlake i maskarpone sira predstavlja odličan spoj čokolade i jagoda sa ukusnim kremom.

Kinder torta Rođendanske torte

Kinder torta

Kinder torta je odličan spoj hrskave kore posute seckanim orasima, premazana eurokremom, sa filom od kokosa i čokolade, sa umetnutim petit keksom, prelivena otopljenom čokoladom.

Kokos torta Rođendanske torte

Kokos torta

Kokos torta je torta sa belim korama od kokosa i čokoladnim filom predstavlja odličnu kombinaciju ukusa, a ima jako dekorativan crno beli kontrast. Jednostavno se pravi i ukusna je.

Reform torta Čokoladne torte

Reform torta

Reform torta od belih kora sa orasima i čokoladnog fila je odličan izbor za svako vaše slavlje ili nedeljni ručak. Lako i brzo se pravi.