ako nemaš nalog

Torte sa orasima

Čokoladna torta punjena sa šlagom Čokoladne torte

Čokoladna torta punjena sa šlagom

Recept za tortu, čokolada, šlag i orasi, probajte divna torta isprobano.

Tunel torta Rođendanske torte

Tunel torta

Recept za najbolju velikuuu tortu, a svi slojevi tunela jako dekorativno izgledaju. Plazma, orasi, žele ...

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa Rođendanske torte

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa

Recept za kremastu Pesak tortu od keksa, orasa i kokosa je jednostavna torta sastavljena od tri fila.

Čokoladna torta Čokoladne torte

Čokoladna torta

Napravite čokoladnu tortu sa čokoladnim korama, čokoladnim filom i glazurom od tamne čokolade. Odlična kombinacija čokolade, crne kafe i ruma.

Nugat torta Rođendanske torte

Nugat torta

Nugat torta od mlevenog keksa, orasa, žele bombona i ne zaobilaznih lešnika prelivena čokoladom ili oblikovana u omiljenu rodjendansku tortu obradovaće vaše ukućane. Lako i brzo se pravi pa će biti lakše i vama.

Šljunak torta sa kuglicama od keksa Rođendanske torte

Šljunak torta sa kuglicama od keksa

Šljunak torta sa kuglicama od keksa je torta sa korama od orasa, filom od vanije, kuglicama od keksa, kokosa i čokolade, ukrašena šlagom. Velika torta koja je pogodna za rodjendan ili proslave.

Nepečena rum torta Rođendanske torte

Nepečena rum torta

Napravite nepečenu rum tortu sa testom od keksa, orasa, čokolade i ruma, prekrivenu kolutićima banane i kockicama žele bombona sa krem šlagom od vanile lako i brzo se pravi, jako je ukusna i odlična za praznike i rodjendane.

Dinastija torta Rođendanske torte

Dinastija torta

Dinastija torta je torta sa dve bele kore sa seckanim orasima i filom od vanile podeljenim na fil sa bananama i čokoladni fil sa suvim groždjem, ukrašena šlagom. Velika, ukusna slavljenička torta.

Jafa torta Rođendanske torte

Jafa torta

Jafa torta je odličan izbor za rodjendan količinski je ima dosta, a ukusne kore sa orasima, vanilin fil, jafa keks i fil sa orasima su kombinacija koja će se svideti i vašim gostima.

Kinder torta Rođendanske torte

Kinder torta

Kinder torta je odličan spoj hrskave kore posute seckanim orasima, premazana eurokremom, sa filom od kokosa i čokolade, sa umetnutim petit keksom, prelivena otopljenom čokoladom.

Ruska torta Rođendanske torte

Ruska torta

Ruska torta je ukusna velika torta idealna za rodjendane, ukusna kora sa orasima, fil sa čokoladnim bananicama, žele bombonama, seckanim orasima i suvim groždjem natopljenim u rumu.

Torta sa ananasom i piškotama Voćne torte

Torta sa ananasom i piškotama

Torta sa ananasom i piškotama je osvežavajuća, lagana, voćna torta obložena piškotama sa šarenim filom sa: orasima, ananasom i suvim groždjem u rumu, ohladjena i ukrašena šlagom. Brzo i lako.

Japanski vetar Rođendanske torte

Japanski vetar

Japanski vetar je odlična rodjendanska torta zbog svoje veličine. Ukusna je sa belim korama sa seckanim orasima i filom sa orasima i žutim kremom.

Reform torta Čokoladne torte

Reform torta

Reform torta od belih kora sa orasima i čokoladnog fila je odličan izbor za svako vaše slavlje ili nedeljni ručak. Lako i brzo se pravi.

Torta sa orasima i ananasom Voćne torte

Torta sa orasima i ananasom

Torta sa orasima i ananasom je odlična torta sa korama od orasa, filom od orasa sa čokoladom, ananasom i rumom, zanimljiva kombinacija, odlična za sve prilike.

posno jelo Torta sa lešnicima i orasima Čokoladne torte

Torta sa lešnicima i orasima

Torta sa lešnicima i orasima je brza, nepečena torta od orasa, lešnika, čokolade i šlaga. Ukusna, a brzo i lako se pravi, odlična torta za nedeljni ručak pošto je dosta mala.

posno jelo Torta sa višnjama i orasima Voćne torte

Torta sa višnjama i orasima

Torta sa višnjama i orasima je velika, posna torta sa korama od orasa, čokoladnim filom sa orasima i filom od vanile i višanja odlična je za veća društva za vreme posta, slave, rodjendani...

Torta sa neskvikom Čokoladne torte

Torta sa neskvikom

Torta sa neskvikom je torta sa belim korama sa orasima, prelivene kore čokoladom i filom sa neskvikom, cela torta prelivena glazurom od čokolade. Velika, ukusna torta sa neskvikom.

Kraljevska grilijaš torta Rođendanske torte

Kraljevska grilijaš torta

Kraljevska grilijaš torta sa korama od grilijaša (karamel šećera sa orasima) i čokoladnim filom ukrašena slatkom pavlakom. Velika, ukusna torta za sve proslave.

Torta sa belim korama Rođendanske torte

Torta sa belim korama

Torta sa belim korama i žutim filom sa žumancima i šlagom i filom sa orasima, ukrašena sa šlagom. Ukusna i velika torta odlična za proslave rodjendana.