ako nemaš nalog

Torte i kolači sa višnjama

Domaći voćni kolač sa višnjama Sečeni kolači

Domaći voćni kolač sa višnjama

Recept za lenju pitu sa višnjama, kolač za svaki dan, brzo, lako i jeftino.

Torta sa višnjama i sirom Voćne torte

Torta sa višnjama i sirom

Recept za voćnu tortu sa korom od mlevenog keksa, filom od slatke pavlake i neslanog sira, sa višnjama i prelivom od likera.

Lenja pita sa višnjama Slatke pite

Lenja pita sa višnjama

Lenja pita sa višnjama je ukusna ljena pita sa nadevom od višanja i testom sa kiselom pavlakom. Isproban odličan recept, rastresito testo i sočne višnje.

posno jelo Torta sa višnjama i orasima Voćne torte

Torta sa višnjama i orasima

Torta sa višnjama i orasima je velika, posna torta sa korama od orasa, čokoladnim filom sa orasima i filom od vanile i višanja odlična je za veća društva za vreme posta, slave, rodjendani...

Čokoladni rolat sa višnjama Rolati

Čokoladni rolat sa višnjama

Čokoladni rolat sa višnjama je prelepi rolat sa čokoladom, slatkom pavlakom i višnjama. Napravite koru sa aromom vanile i kakaom, fil od slatke pavlake i bele čokolade, napunite rolat višnjama.

Pita sa višnjama Slatke pite

Pita sa višnjama

Pita sa višnjama je ukusna slatka pita od višanja, kore za pitu premazane nadevom od jaja, jogurta, griza, šećera i ulja, sa višnjama u sredini uvijena u rolat. Ukusno, lako, osvežavajuće.

Torta sa višnjama Voćne torte

Torta sa višnjama

Torta sa višnjama je hladna kremasta poslastica sa čokoladnom korom, voćnim filom sa višnjama, filom od slatke pavlake, ukrašena šlagom. Torta sa višnjama je prava letnje poslastica.

posno jelo Pita sa višnjama recept Slatke pite

Pita sa višnjama recept

Pita sa višnjama je odlična slatka posna pita koja se brzo pravi. Kore za pitu sa nadevom od višanja uvijene u male rolate. Sočno slatko i ukusno, a odlično za vreme posta.