ako nemaš nalog

Proja

Kukuruzna pita sa koprivom Kukuruz

Kukuruzna pita sa koprivom

Recept razlivena pita sa koprivom, sirom, pavlakom, kukuruznim brašnom i jajima. Večera za čas.

Proja - kukuruzna pita Kukuruz

Proja - kukuruzna pita

Proja kukuruzna razlivena pita je zdrava, lagana večera koja se lako i brzo pravi, a vraća nas u vreme naših baka, osvežite jelovnik starim ali dobrim jelom. Proja sa sirom, pavlakom, kukuruznim brašnom poslužena sa jogurtom.

Projice Kukuruz

Projice

Projice sa palentom, starim belim sirom i pavlakom su zdrav doručak, lagana večera ili prilog. Projice brzo se pripremaju, ukusno, dekorativno, za svaku priliku i nenadane goste.

posno jelo Proja Kukuruz

Proja

Proja je zdrava razlivena pita od kukuruznog brašna, staro jelo koje se lako i brzo pravi, a odličan je prilog uz sve vrste mesa, pečenja, sir, kajmak...

Proja sa mladim lukom Kukuruz

Proja sa mladim lukom

Proja sa mladim lukom je prolećnu pita sa mladim crnim lukom. Pita od kukuruznog brašna, sa dve vrste sira i mladim lukom je ukusna zdrava pita odlična uz jogurt za zdrav doručak ili večeru.

Proja drugi recept Kukuruz

Proja drugi recept

Proja, kukuruzna pita sa sitnim sirom, jajima, jogurtom, kiselom pavlakom, uljem, kiselom vodom. Ukusna pita, odlično predjelo i prilog za sve vrste slavlja, zdravo, brzo, lako i ukusno.

Cicvara recept Kukuruz

Cicvara recept

Cicvara je divna bogata kaša od kukuruznog griza, mleka, pavlake i masnoće, sa aromom pržene slanine i hrskavim kockicama uz dodatak pavlake. Recept za cicvaru.