ako nemaš nalog

Pohovano meso

Francuski ćevapi Svinjetina

Francuski ćevapi

Recept pohovani ćevapi sa pire krompirom. Premazani umakom od kisele pavlake i majoneza i crnog luka. Izdašno!

Karađorđeve šnicle od junetine Junetina

Karađorđeve šnicle od junetine

Recept za karađorđeve šnicle sa nadevom od šunke, slanine, kiselih krastavaca i sira, prelivene majonezom, specijalitet.

Pohovana piletina Piletina i ostala živina

Pohovana piletina

Pohovana piletina su hrskave, pohovane šnicle od pilećeg belog mesa u parmezanu. Hrskavi poh sa novom aromom i sočno meso sa svakim prilogom biće odličan ručak.

Ćureći odresci sa karijem i limunom Piletina i ostala živina

Ćureći odresci sa karijem i limunom

Ćureći odresci sa karijem i limunom su odresci od ćurećeg belog mesa. Ćuretina je nepravedno malo na našoj trpezi probajte odreske sa karijem i limunovim sokom, pikantno, ukusno, unutra sočno a spolja hrskavo.

Ćuretina u suncokretu Piletina i ostala živina

Ćuretina u suncokretu

Ćuretina u suncokretu su neobične ćureće šnicle pohovane u suncokretu sa prilogom od tikvica i paradajiza. Probajte nešto novo, odlična kombinacija ukusa.

Pohovani som Riba

Pohovani som

Pohovani som su fileti soma (pangasijus) u pohu od jaja, piva i brašna isprženi na vrelom ulju. Ukusno, hrskavo, brzo i lako sa limunom i krompir salatom.

Ljuti pohovani fileti oslića Riba

Ljuti pohovani fileti oslića

Ljuti pohovani fileti oslića su pikantno začinjeni fileti oslića sa ljutom tucanom paprikom, peršunovim listom i belim lukom, ispohovani i posluženi sa kriškama limuna.

Pohovani pileći ćevapi Piletina i ostala živina

Pohovani pileći ćevapi

Pohovani pileći ćevapi se sastoje iz hrskavog poha spolja i sočne piletine unutra. Pileće belo meso, suvi vrat, kuvani krompir, beli luk i peršunov list sa jajetom da poveže smesu i začinima je odlična blago pikantna kombinacija za pohovane ćevape.

Pohovane oblande Svinjetina

Pohovane oblande

Pohovane oblande punjene šampinjonima, mlevenim mesom i pirinčem sa začinima je ukusno dekorativno jelo za svaku priliku odlično za nenadane goste.

Piletina sa kulenom Piletina i ostala živina

Piletina sa kulenom

Piletina sa kulenom je aromatična hrskava piletina iz rerne sa aromom belog luka, prekrivena kulenom sa sirom koji se topi preko šnicli od pilećeg belog mesa.