ako nemaš nalog

Pica recept

Pica madjarica Pica

Pica madjarica

Recept za pikantnu ljutu picu sa papričicama i kulenom za sve ljubitelje Italijanske kuhinje.

Testo za picu Pica

Testo za picu

Recept za provereno dobro testo za picu. Bas je vazdušasto i meko.

Pica kaprićoza Pica

Pica kaprićoza

Pica kaprićoza je najpopularnije jelo današnjice. Pica kaprićoza sa domaćim testom, paradajiz prelivom i nadevom od: sira, šunkarice i šampinjona posutu origanom učiniće vašu picu sočnom i mirisnom.

posno jelo Pica sa tunjevinom i maslinama Pica

Pica sa tunjevinom i maslinama

Pica sa tunjevinom i maslinama je pica italijansko popularno jelo na posni način, sa posnim testom i prilogom od tunjevine, maslina, crnog luka i posnog sira.

Mini pica Pica

Mini pica

Mini pice su odlično rešenje za veća društva, proslave, pogotovo dečije rodjendane kada možete kečapom nacrtati male smajlije obradovati mališane. Rastresito testo i nadev od šunkarice i sira, posuto origanom.

Pancerote Pica

Pancerote

Pancerote pravo iz italije na vaš sto. Mekano testo punjeno sirom, kečapom i origanom. Ukusan doručak za nedeljno jutro.

Pica sa paprikama i crnim maslinama Pica

Pica sa paprikama i crnim maslinama

Pica sa paprikama i crnim maslinama je odlična kombinacija paradajiza, paprike, crnih maslina, kačkavalja, začinjeno bosiljkom. Pica sa paprikama ukusno i osvežavajuće.

Pica rolat Pica

Pica rolat

Pica rolat sa korama za pitu, premazanih jogurtom i jajima sa nadevom od sira, šunke i kečapa. Ukusno i odlično za doručak ili kao zakuska sa prijateljima.

Pica sa pečurkama Pica

Pica sa pečurkama

Pica sa pečurkama je pica sa paradajiz sosom i nadevom od šampinjona i bukovača sa mocarelom i trapist sirom, začinjena origanom i majčinom dušicom, predstavlja pravi dodir italije u vašem domu.

Pica sa šunkom i jajima Pica

Pica sa šunkom i jajima

Pica sa šunkom i jajima je pica sa paradajizom, šunkom, mocarelom, maslinama i jajima sa aromom origana. Dodir italije na vašem stolu.

posno jelo Paradajiz sa bosiljkom i belim lukom Zimnica

Paradajiz sa bosiljkom i belim lukom

Paradajiz sa bosiljkom i belim lukom je sastavni deo italijanske zimnice. Ima divnu aromu bosiljka i belog luka i odličan je za pripremu soseva, preliva za picu i testeninu...

Pica sa feta sirom Pica

Pica sa feta sirom

Pica sa feta sirom je pica (pizza) sa nadevom od paradajiza, feta sira, crnog i belog luka sa peršunovim listom, tabasko sosom i origanom. Mešavina grčke i italijanske kuhinje pikantno i aromatično.

Mini pice Pica

Mini pice

Mini pice sa hrskavim testom i sočnim nadevom od šunke, paradajiza, mariniranih šampinjona, mladog luka, rastopljenog sira i zelene salate, začinjene bosiljkom.

Pica Pica

Pica

Pica je popularno italijansko jelo, napravite domaću picu sa hrskavim testom i bogatim nadevom od sira, šunke, paradajiza, luka, maslina, šampinjona i kečapa sa aromom origana.