ako nemaš nalog

Lisnato testo

Kiflice sa sirom Hleb

Kiflice sa sirom

Kiflice sa sirom napravite tople, domaće kiflice kao iz bakine kuhinje, sa nadevom od sira i testom premazanim margarinom. Uživaćete u mirisnom testu.

Krempita Slatke pite

Krempita

Domaća krempita, ukusne kore, puno krema od vanile i šlaga omiljeni dezert svake poslastičarnice sada i u vašem domu.

Kiflice Hleb

Kiflice

Domaće kiflice ništa ne može da se poredi sa domaćim pecivom, napravite ukusne slane kiflice sa nadevom od kobasice, salame i kečapa. Testo kao iz pekare, odlično za rodjendane i slavlja, ali i za nedeljno jutro, prijatno.

Pogačice sa sirom Hleb

Pogačice sa sirom

Pogačice sa sirom su odlično domaće pecivo, pogačice sa sirom u testu i premazane sa sirom u sredini ukusan je doručak ili slano posluženje za goste.

Rol viršle Hleb

Rol viršle

Rol viršle su lisnato testo sa margarinom napunjeno viršlama i uvijeno u rolnicu. Miris domaćeg peciva za nedeljno jutro, a odlično je i za slavlja.

posno jelo Lisnato testo Hleb

Lisnato testo

Domaće lisnato testo: brašno, mlaka voda, so, sirće, ulje i margarin. Posebno je važan postupak pripreme da bi se održali slojevi lisnatog testa bogati vazduhom.

Govedina Wellington Junetina

Govedina Wellington

Govedina Wellington je svečano pečenje junećeg karea sa nadevom od šampinjona u rolatu od lisnatog testa. Malo je komplikovanije za pripremu ali će pečenje goste oduševiti. Odličan predlog za svečane trpeze.

Lisnata štrudla sa orasima Rolati

Lisnata štrudla sa orasima

Lisnata štrudla sa orasima je najbrža štrudla, hrskavo lisnato kupovno testo bez muke i brz fil sa orasima učiniće vašu poslasticu brzom i lakom za pripremu a jako ukusnu i bogatu za jelo.