ako nemaš nalog

Kokos

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa Rođendanske torte

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa

Recept za kremastu Pesak tortu od keksa, orasa i kokosa je jednostavna torta sastavljena od tri fila.

Čupavci Sečeni kolači

Čupavci

Recept za čokoladne kolače u prelivu od čokolade i posute kokosom. Odličan spoj različitih ukusa.

Rafaelo kuglice Sitni kolači

Rafaelo kuglice

Recept za najukusnije sitne kolače rafaelo kuglice, bogati ukus kokosa oko lešnika umh.

Kokos kolač Sečeni kolači

Kokos kolač

Kokos kolač predstavlja odličnu kombinaciju bele kore od kokosa sa čokoladnim filom dekorativno izgleda i jako je ukusno. Lako se pravi.

Kokos kugle Sitni kolači

Kokos kugle

Kokos kugle su najlepši sitni kolači su kuglice svih vrsta koje budu jedan zalogaj, probajte kokos kugle sa smesom od čokolade i kokosa, lako, brzo i ukusno.

Šljunak torta sa kuglicama od keksa Rođendanske torte

Šljunak torta sa kuglicama od keksa

Šljunak torta sa kuglicama od keksa je torta sa korama od orasa, filom od vanije, kuglicama od keksa, kokosa i čokolade, ukrašena šlagom. Velika torta koja je pogodna za rodjendan ili proslave.

Kiflice od kokosa Sitni kolači

Kiflice od kokosa

Napravite sitne čajne kolačiće, kiflice od kokosa su ukusne lako se prave, a sve su lepše što duže stoje.

Ruske kape Sitni kolači

Ruske kape

Ruske kape su ukusni sitni kolači koje su još i naše bake pravile. Ukusno sočno testo povezano filom pa još uvaljano u kokos i premazano čokoladom.

Rafaelo kocke Sečeni kolači

Rafaelo kocke

Rafaelo kocke su ukusni kremasti kolači sa sušenim korama od kokosa i filom od vanile. Dekorativni kolači za sve prilike.

Rolat od kokosa i keksa Rolati

Rolat od kokosa i keksa

Rolat od kokosa i keksa su ne pečeni kolači koji se lako prave a jako su ukusni. Napravite rolat od kokosa i testa od keksa i kakaoa sa rumom.

Kinder torta Rođendanske torte

Kinder torta

Kinder torta je odličan spoj hrskave kore posute seckanim orasima, premazana eurokremom, sa filom od kokosa i čokolade, sa umetnutim petit keksom, prelivena otopljenom čokoladom.

Banana kolači Sitni kolači

Banana kolači

Banana kolači su ukusni, brzi, nepečeni kolači, sa bananama, mlevenim keksom, kokosom i sokom od breskve. Iskoristite razne modle i napravite različite oblike.

Kokos torta Rođendanske torte

Kokos torta

Kokos torta je torta sa belim korama od kokosa i čokoladnim filom predstavlja odličnu kombinaciju ukusa, a ima jako dekorativan crno beli kontrast. Jednostavno se pravi i ukusna je.

Rafaelo torta Rođendanske torte

Rafaelo torta

Rafaelo torta velika, bogata, ukusna torta sa korom od kokosa, filom sa prženim lešnikom i belom čokoladom i rafaelo smesom. Odlična za veća slavlja.

Lenja pita sa kokosom Slatke pite

Lenja pita sa kokosom

Lenja pita sa kokosom je lak i brz, a jako dekorativan crno beli kolač. Testo sa kakaom i fil od griza i kokosa odlična kombinacija.

Rafaelo torta drugi recept Rođendanske torte

Rafaelo torta drugi recept

Rafaelo torta sa korom od kokosa, filom od vanile i šlaga, posuta prženim, iseckanim bademom i ukrašena sa šlagom. Ukusna rafaelo torta velika i laka ya pripremu.

Rolat od kokosa Rolati

Rolat od kokosa

Beli rolat od kokosa, kora od bele čokolade i mlevenog keksa sa filom od kokosa uvijeno u rolat. Sitni, dekorativni, ne pečeni kolači za proslave.

Bounty čokoladice Sitni kolači

Bounty čokoladice

Bounty čokoladice za sve ljubitelje kokosa lepše nego kupovne. Divno punjenje od kokosa sa čokoladnim prelivom. Prelepi sitni kolači za sve vrste slavlja.