ako nemaš nalog

Kineska kuhinja

Kineske rolnice Pite

Kineske rolnice

Probajte da napravite nešto iz kineske kuhinje. Kineske rolnice od kora za pitu i fila od povrća: kupus, celer, šargarepa, praziluk, kisela jabuka, začinjeno soja sosom, medom, djumbirom... Ukusno i drugačije, odlična kombinacija.

Rižoto sa povrćem Pirinač

Rižoto sa povrćem

Rižoto sa povrćem je pun vitamina, boja i ukusa. Brzo i lako se pravi a povrće paradajiz, grašak, tikvice i špargle zadržavaju korisne sastojke i obogaćuju ukus pirinča.

Piletina u soja sosu Piletina i ostala živina

Piletina u soja sosu

Piletina u soja sosu je ukusna, sočna piletina, pileće belo meso začinjeno soja sosom, vinskim sirćetom i medom, ispečena i prelivena ovim umakom. Uživajte u smeni kiselo slatkastih ukusa.

Piletina sa bademom na kineski način Piletina i ostala živina

Piletina sa bademom na kineski način

Piletina sa bademom na kineski način je pileće belo meso sa sočnim povrćem, hrskavim prženim bademima, začinjeno soja sosom i konjakom. Smena neverovatnih ukusa i tekstura hrane, uživajte u kineskoj kuhinji.

Piletina sa povrćem i šampinjonima Piletina i ostala živina

Piletina sa povrćem i šampinjonima

Piletina sa povrćem i šampinjonima je piletina na kineski način, pileće belo meso sa povrćem i šampinjonima, sve isečeno na štapiće, pa začinjeno soja sosom i karijem probudiće sva vaša čula.

Jagnjetina u voku Jagnjetina

Jagnjetina u voku

Sočna jagnjetina u voku sa štapićima povrća paprike, tikvice, mladi luk uz začine ljute papričice, korom limuna, djumbirom, peršunovim listom i belim lukom.

Piletina sa povrćem recept Piletina i ostala živina

Piletina sa povrćem recept

Piletina sa povrćem je ukusno, zdravo jelo bogato povrćem, trake prženog pilećeg belog mesa sa hrskavim povrćem: šargarepa, paprika i crveni kupus začinjeno belim lukom i ljutom paprikom. Brzo, lako i zdravo.

Piletina u slatko kiselom sosu Piletina i ostala živina

Piletina u slatko kiselom sosu

Piletina u slatko kiselom sosu je divna kombinacija raznih ukasa i tekstupa, na kineski način, sočni komadići piletina sa hrskavim povrćem obloženo slatko kiselim sosom prelepa kombinacija.