ako nemaš nalog

Hladni napitci

Sex on the beach Hladni alkoholni napici

Sex on the beach

Recept za najpoznatiji alkoholni koktel Sex on the beach.

Šejk od kapućina Hladni bezalkoholni napici

Šejk od kapućina

Recept za osvežavajući letnji napitak sa voćnim jogurtom od jagode, mlekom i kesicom kapućina.

Tekila sanrajz Hladni alkoholni napici

Tekila sanrajz

Koktel tekila sanrajz ( Tequila sunrise ) spada u jedan od najlepših koktela sa tekilom, lako se pravi i svako može biti koktel maistor za svoje goste.

Cosmopolitan Hladni alkoholni napici

Cosmopolitan

Napravite cosmopolitan jedan od najpoznatijih koktela na svetu, alkoholni koktel sa votkom glavni učesnik poznate serije Sex i grad, proživite omiljenu seriju iz svog doma.

Blue lagoon Hladni alkoholni napici

Blue lagoon

Blue lagoon koktel je pitka varijanta alkoholnog pića odlična za vikend druženje. Kombinacija votke, sprajta, limunovog soka, i blue curacao liker koji daje boju ovom piću.

Menhetn koktel Hladni alkoholni napici

Menhetn koktel

Menhetn koktel je alkoholni koktel, koji se sastoji od vermuta, viskija, bitera i ne zaobilazne višnje. Družite se sa junakinjama serije Sex i grad uz menhetn koktel.

Sok od bundeve Hladni bezalkoholni napici

Sok od bundeve

Domaći sok od bundeve sa aromom kajsije, odličan je osvežavajući sirup na razredjivanje. Skuvana, pasirana bundeva sa šećerom i aromom kajsije. Isti kao gusti sokovi od kajsije.

Čokoladni mus sa čilijem i lešnicima Kremovi

Čokoladni mus sa čilijem i lešnicima

Čokoladni mus sa čilijem i lešnicima je kremasta hladna poslastica. Ukusna kombinacija crne i bele čokolade začinjena čilijem, likerom i prženim lešnicima. Kremasto-hrskava smena teksture fantastično!

Ljubavni čokoladni mus Kremovi

Ljubavni čokoladni mus

Ljubavni čokoladni mus sa tamnom čokoladom, kafom, višnjevačom, vanilom i slatkom pavlakom razbudiće vaša čula i rasplamsati vašu ljubav.

posno jelo Sok od višanja Hladni bezalkoholni napici

Sok od višanja

Sok od višanja sa svežim, zrelim višnjama i šećerom je odličan napitak divne crvene boje i osvežavajućeg ukusa. Napravite domaći sok od višanja na razredjivanje. Odličan za osveženje, a višnje posle možete koristiti za kolače.

Šejk od malina Hladni bezalkoholni napici

Šejk od malina

Šejk od malina je voćni, osvežavajući šejk od malina sa medom, mlekom, jogurtom i malinama. Dodajte drobljeni led i uživajte u hladnoj, zdravoj poslastici.

Gaspačo Paradajz

Gaspačo

Gaspačo ili hranjiva, hladna supa od povrća, paradajiz, krastavci, paprika, crni i beli luk, pikantno začinjeno sa tabasko sosom i ljutim papričicama, posluženo sa kockicama prepečenog hleba.

Kafa sa sladoledom Hladni bezalkoholni napici

Kafa sa sladoledom

Kafa sa sladoledom je hladna nes kafa sa sladoledom od vanile i šlagom od slatke pavlake, posuta kakao prahom. Odlična za nedeljno popodne sa prijateljima.

Bejlis Hladni alkoholni napici

Bejlis

Bejlis prelepi kremasti liker sa mlekom, karamelom, slatkom pavlakom, belom čokoladom i viskijem. Domaći bejlis prelep, ukusa kao kupovni, preporučujem za praznike.