ako nemaš nalog

Cheesecake

Torta sa višnjama i sirom Voćne torte

Torta sa višnjama i sirom

Recept za voćnu tortu sa korom od mlevenog keksa, filom od slatke pavlake i neslanog sira, sa višnjama i prelivom od likera.

Voćna krem torta sa sirom i kupinama Voćne torte

Voćna krem torta sa sirom i kupinama

Napravite voćnu krem tortu sa kremom od neslanog sira i kupina, korama od mlevenog keksa, posuta sa kupinama i ukrašena šlagom. Brzo i lako se pravi, laganog kremastog ukusa sa kiselkastim voćem odlična kombinacija.

Torta sa jagodama i maskarpone sirom Voćne torte

Torta sa jagodama i maskarpone sirom

Voćna torta sa jagodama i maskarpone sirom, sa korama od čokolade i čokoladnom glazurom sa filom od jagoda, slatke pavlake i maskarpone sira predstavlja odličan spoj čokolade i jagoda sa ukusnim kremom.

Voćni tiramisu sa jagodama Voćne torte

Voćni tiramisu sa jagodama

Voćni tiramisu sa jagodama je omiljena kremasta torta sa sirom, slatkom pavlakom i piškotama umočenim u kafu i rum uz dodatak jagoda. Italijanska poslastica na naš način.

Torta sa sirom i malinama Voćne torte

Torta sa sirom i malinama

Torta sa sirom i malinama ili cheesecake sa malinama, jednostavna za pripremu, nepečena torta sa korom od keksa, filom od sira i slatke pavlake i prelivom od malina. Spektakularno izgleda.

Kolač sa breskvama Sečeni kolači

Kolač sa breskvama

Kolač sa breskvama je Čizkejk (cheesecake) sa breskvama, ukusan kolač sa sirom i breskvama, lako se pravi i odličan za svaku priliku.

Cheesecake sa jagodama Voćne torte

Cheesecake sa jagodama

Cheesecake sa jagodama je pečeni kolac od sira sa prelivom od jagoda. Američka poslastica, podloga od keksa sa filom od sira i preliveno jagodama. Probajte nešto novo.

Torta sa sirom Voćne torte

Torta sa sirom

Torta sa sirom i breskvama je nepečena, kremasta torta sa rastresitom korom od keksa, bogatim kremom od sira, slatke pavlake i kaše od bresaka, ukrašena sa kriškama breskve prelivena želeom od kajsija.

Cheesecake Sečeni kolači

Cheesecake

Cheesecake je vazdušasti kolač sa korom od keksa i bogatim filom od sira sa kiselkastim ukusom limuna i aromom vanile. Cheesecake možete poslužiti sa voćem, čokoladom, šlagom.

Limun cheesecake Voćne torte

Limun cheesecake

Limun cheesecake je divna osvežavajuća torta laka i brza za pripremu sa korom od plazma keksa i divnim kremom od sira i kondenzovanog mleka sa aromom i kiselosti limuna odličan je kontrast bogatom voćnom prelivu od jagoda.

Cheesecake čokolada i jagode Voćne torte

Cheesecake čokolada i jagode

Cheesecake čokolada i jagode je kremasta torta sa bogatim filom od maskarpone sira, čokolade, slatke pavlake sa jagodama sa korom od plazma keksa.