ako nemaš nalog

Voćne torte

Torta sa jogurtom i jagodama Voćne torte

Torta sa jogurtom i jagodama

Recept za najbržu osvežavajuću voćnu tortu sa jogurtom keksom i voćem. Brzo i lako, a odličan recept.

Torta sa šlagom i jagodama Voćne torte

Torta sa šlagom i jagodama

Recept za voćnu nepečenu tortu sa šlagom keksom i jagodama. Velika torta koja se pravi brzo, lako, ukusno.

Torta sa višnjama i sirom Voćne torte

Torta sa višnjama i sirom

Recept za voćnu tortu sa korom od mlevenog keksa, filom od slatke pavlake i neslanog sira, sa višnjama i prelivom od likera.

posno jelo Lešnik torta Rođendanske torte

Lešnik torta

Recept za prelepu posnu tortu sa lešnicima, bananama i keksom bogato i dobrro složeni ukusi.

Voćna krem torta sa sirom i kupinama Voćne torte

Voćna krem torta sa sirom i kupinama

Napravite voćnu krem tortu sa kremom od neslanog sira i kupina, korama od mlevenog keksa, posuta sa kupinama i ukrašena šlagom. Brzo i lako se pravi, laganog kremastog ukusa sa kiselkastim voćem odlična kombinacija.

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama Voćne torte

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama je voćna torta koja ujedno osvežava i zasladi. Šarlota sa piškotama, slatkom pavlakom, voćnim jogurtom i malinama, prelivena ukusnom čokoladom je jednostavna torta, laka za pripremu a ukusna.

Šarlota sa mešanim voćem Voćne torte

Šarlota sa mešanim voćem

Šarlota sa mešanim voćem je kremasta torta sa osnovom od piškota, ova šarlota je sa vanilin kremom sa aromom slatke pavlake iz šlaga i mešanim voćem: jagodama, kivijem, narandžama, malinama i kupinama.

Torta sa jagodama i maskarpone sirom Voćne torte

Torta sa jagodama i maskarpone sirom

Voćna torta sa jagodama i maskarpone sirom, sa korama od čokolade i čokoladnom glazurom sa filom od jagoda, slatke pavlake i maskarpone sira predstavlja odličan spoj čokolade i jagoda sa ukusnim kremom.

Plazma torta sa breskvama Voćne torte

Plazma torta sa breskvama

Plazma torta sa breskvama je odlična kombinacija kore od plazma keksa sa osvežavajućim breskvama i slatkom pavlakom. Odlična letnja torta lako i brzo se pravi i ništa se ne peče. Osvežavajuće!

Torta sa ananasom i piškotama Voćne torte

Torta sa ananasom i piškotama

Torta sa ananasom i piškotama je osvežavajuća, lagana, voćna torta obložena piškotama sa šarenim filom sa: orasima, ananasom i suvim groždjem u rumu, ohladjena i ukrašena šlagom. Brzo i lako.

Torta sa breskvama Voćne torte

Torta sa breskvama

Torta sa breskvama je prava letnja voćna torta, osvežavajuće breskve sa dosta hladnog krema od slatke i kisele pavlake sa želatinom i korom od mlevenog keksa i soka od jabuka, a sve brzo i lako i bez pečenja. Savršeno!

Torta sa jagodama i piškotama Voćne torte

Torta sa jagodama i piškotama

Torta sa jagodama i piškotama je osvežavajuća torta sa kremom sa jajima i crnim vinom, slatkom pavlakom i jagodama, sve povezano želatinom. Osnova piškote napunjene voćnim filom i ukrašene šlagom i jagodama.

Torta sa malinama Voćne torte

Torta sa malinama

Torta sa malinama je ukusna voćna torta sa korama sa pekmezom od kajsija i bogata filom od malima, osvižavajuće i laka za pripremu.

Nepečena torta sa malinama Voćne torte

Nepečena torta sa malinama

Nepečena torta sa malinama je voćna torta sa malinama i krem filom od vanile, korama od petit keksa i ukrašena sa šlagom. Odlična kombinacija ukusa, osvežavajuća, a laka i brza za pripremu nepečena torta.

Torta jagodica bobica Voćne torte

Torta jagodica bobica

Torta jagodica bobica je nepečena, brza torta sa šlagom, keksom, jagodama i eurokremom. Brzo i lako se pravi, kremasta i ukusna odlična za leto.

Torta sa orasima i ananasom Voćne torte

Torta sa orasima i ananasom

Torta sa orasima i ananasom je odlična torta sa korama od orasa, filom od orasa sa čokoladom, ananasom i rumom, zanimljiva kombinacija, odlična za sve prilike.

Voćni tiramisu sa jagodama Voćne torte

Voćni tiramisu sa jagodama

Voćni tiramisu sa jagodama je omiljena kremasta torta sa sirom, slatkom pavlakom i piškotama umočenim u kafu i rum uz dodatak jagoda. Italijanska poslastica na naš način.

Torta sa jagodama i belom čokoladom Voćne torte

Torta sa jagodama i belom čokoladom

Torta sa jagodama i belom čokoladom je neobična torta sa filom i korama od slatke pavlake i bele čokolade, sa kolutovima zrelih jagoda ukrašena šlagom. Ukusna torta odlična kombinacija jagoda i bele čokolade.

Torta sa malinama i šlagom Voćne torte

Torta sa malinama i šlagom

Torta sa malinama i šlagom je odlična voćna, nepečena i brza torta sa osnovom od piškota, a kremom od šlaga i kisele pavlake sa plazma keksom i malinama, bogato ukrašena šlagom.

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom Voćne torte

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom je brza, voćna torta sa jagodama i piškotama, sa kremom od slatke pavlake, jogurta, kore limuna i aromom vanile. Nepečena letnja torta.