ako nemaš nalog

Torte sa jagodama

Torta sa jogurtom i jagodama Voćne torte

Torta sa jogurtom i jagodama

Recept za najbržu osvežavajuću voćnu tortu sa jogurtom keksom i voćem. Brzo i lako, a odličan recept.

Torta sa šlagom i jagodama Voćne torte

Torta sa šlagom i jagodama

Recept za voćnu nepečenu tortu sa šlagom keksom i jagodama. Velika torta koja se pravi brzo, lako, ukusno.

Šarlota sa mešanim voćem Voćne torte

Šarlota sa mešanim voćem

Šarlota sa mešanim voćem je kremasta torta sa osnovom od piškota, ova šarlota je sa vanilin kremom sa aromom slatke pavlake iz šlaga i mešanim voćem: jagodama, kivijem, narandžama, malinama i kupinama.

Torta sa jagodama i maskarpone sirom Voćne torte

Torta sa jagodama i maskarpone sirom

Voćna torta sa jagodama i maskarpone sirom, sa korama od čokolade i čokoladnom glazurom sa filom od jagoda, slatke pavlake i maskarpone sira predstavlja odličan spoj čokolade i jagoda sa ukusnim kremom.

Torta sa jagodama i piškotama Voćne torte

Torta sa jagodama i piškotama

Torta sa jagodama i piškotama je osvežavajuća torta sa kremom sa jajima i crnim vinom, slatkom pavlakom i jagodama, sve povezano želatinom. Osnova piškote napunjene voćnim filom i ukrašene šlagom i jagodama.

Torta jagodica bobica Voćne torte

Torta jagodica bobica

Torta jagodica bobica je nepečena, brza torta sa šlagom, keksom, jagodama i eurokremom. Brzo i lako se pravi, kremasta i ukusna odlična za leto.

Voćni tiramisu sa jagodama Voćne torte

Voćni tiramisu sa jagodama

Voćni tiramisu sa jagodama je omiljena kremasta torta sa sirom, slatkom pavlakom i piškotama umočenim u kafu i rum uz dodatak jagoda. Italijanska poslastica na naš način.

Torta sa jagodama i belom čokoladom Voćne torte

Torta sa jagodama i belom čokoladom

Torta sa jagodama i belom čokoladom je neobična torta sa filom i korama od slatke pavlake i bele čokolade, sa kolutovima zrelih jagoda ukrašena šlagom. Ukusna torta odlična kombinacija jagoda i bele čokolade.

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom Voćne torte

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom je brza, voćna torta sa jagodama i piškotama, sa kremom od slatke pavlake, jogurta, kore limuna i aromom vanile. Nepečena letnja torta.

Kapri torta Voćne torte

Kapri torta

Kapri torta sa podlogom od piškota, filom od jagoda sa sokom od jagode, belim vanilin filom, rastopljenom čokoladom i šlagom. Ukusno i letnje prava rodjendanska torta.

Voćna torta sa jagodama Voćne torte

Voćna torta sa jagodama

Voćna torta sa jagodama je brza, nepečena, letnja, voćna torta sa piškotama, kremom od pavlake i svežim jagodama, ukusno i osvežavajuće.

Kapri torta drugi recept Voćne torte

Kapri torta drugi recept

Kapri torta sa korama i slatkom pavlakom, ukusna, velika torta sa tri biskvit kore, voćnim filom sa jagodama i slatkom pavlakom. Odlična za rodjendan i veća slavlja.

Cheesecake sa jagodama Voćne torte

Cheesecake sa jagodama

Cheesecake sa jagodama je pečeni kolac od sira sa prelivom od jagoda. Američka poslastica, podloga od keksa sa filom od sira i preliveno jagodama. Probajte nešto novo.

Limun cheesecake Voćne torte

Limun cheesecake

Limun cheesecake je divna osvežavajuća torta laka i brza za pripremu sa korom od plazma keksa i divnim kremom od sira i kondenzovanog mleka sa aromom i kiselosti limuna odličan je kontrast bogatom voćnom prelivu od jagoda.

Cheesecake čokolada i jagode Voćne torte

Cheesecake čokolada i jagode

Cheesecake čokolada i jagode je kremasta torta sa bogatim filom od maskarpone sira, čokolade, slatke pavlake sa jagodama sa korom od plazma keksa.