ako nemaš nalog

Pasulj

posno jelo Zapečeni pasulj prebranac Pasulj

Zapečeni pasulj prebranac

Recept za posan pasulj prebranac sa krupnim pasuljem, pikantno i ukusno, isproban recept.

Pasulj sa kobasicama na italijanski način Pasulj

Pasulj sa kobasicama na italijanski način

Pasulj sa kobasicama na italijanski način probajte pasulj na italijanski način sa sušenim kobasicama i začinima kao što su ruzmarin i origano. Aromatično i ukusno.

posno jelo Sarma sa pasuljem Pasulj

Sarma sa pasuljem

Sarma sa pasuljem je odlična posna sarma za predstojeće posne slave. Napravite posnu sarmu sa kiselim kupusom i pasuljem u rerni sa aromom belog luka. Ukusno, vredi se malo potruditi kao oko svake sarme.

posno jelo Pasulj sa paradajizom Pasulj

Pasulj sa paradajizom

Mladi crveni pasulj sa paradajizom je ukusan obrok pun povrća i začinskog bilja: lovor, peršun, bosiljak. Pasulj sa paradajizom je zdrav i dobar za varenje, a lako i brzo se pravi.

posno jelo Pasulj salata Pasulj

Pasulj salata

Pasulj salata je odlična kombinacija kuvanog pasulja i praziluka. Može se poslužiti topla i hladna kao zasebno jelo ili kao dodatak uz sve vrste mesa.

posno jelo Paprike punjene pasuljem Paprika

Paprike punjene pasuljem

Paprike punjene pasuljem su posne paprike punjene nadevom od pasulja, crnog luka i začina. Zapečene u rerni i tople poslužene.

posno jelo Grčka supa od pasulja Pasulj

Grčka supa od pasulja

Grčka supa od pasulja je grčka, hranjiva supa od pasulja sa povrćem: šargarepa, crni luk, celer, paradajiz, peršunov list. Odlična vruća supa za hladne, zimske dane. Možete je poslužiti kao toplo predjelo, laganu večeru, ili prilog.

Pasulj Pasulj

Pasulj

Pasulj je najčešće narodno jelo bogato povrćem i sušenim mesom: slaninom, kobasicom, kolenicom ili sa suvim kostima. Napravite običan pasulj sa belim pasuljem, lukom, šargarepom, peršunom, slaninom i kobasicom.