ako nemaš nalog

Oblande

Oblatne sa orasima Sečeni kolači

Oblatne sa orasima

Oblatne sa orasima su najjednostavniji kolači, napravite ukusan fil sa orasima, nafilujte oblatne isecite i poslužite. Ukusno i lako.

Oblande sa keksom Sečeni kolači

Oblande sa keksom

Oblande sa keksom su oblande sa filom od keksa, orasa i čokolade su ukusni sitni kolači koji se lako prave i odlični su za sve prilike, dekorativno.

Oblatne sa dva fila Sečeni kolači

Oblatne sa dva fila

Oblatne sa dva fila, su dekorativne, ukusne i lake za pripremu, odličan su izbor za slave, proslave... žuti fil sa aromom vanile i braon fil sa keksom, orasima i čokoladom, odlična kombinacija.

posno jelo Oblande Sečeni kolači

Oblande

Oblande su ukusne štanglice oblande sa filom od čokolade, orasa i ruma. Nepečeni, sitni kolači odlični za proslave i slave.

Oblande sa karamelom Sečeni kolači

Oblande sa karamelom

Oblande sa karamelom su prefinjene štanglice bogatog ukusa sa filom od mlevenog karamel šećera, seckanih orasa i krema od žumanaca. Odlični sitni kolači.

Oblande sa keksom drugi recept Sečeni kolači

Oblande sa keksom drugi recept

Oblande sa keksom su ukusne, nepečene štanglice koje se prave brzo i lako. Hrskave oblatne i fil od keksa. Odličan izbor sitnih kolača za sve vrste slavlja.

Oblande sa plazma keksom Sečeni kolači

Oblande sa plazma keksom

Oblande sa plazma keksom i pavlakom je brz lak i pre svega jako ukusan kolač. Dekorativne štanglice oblatne sa čokoladnim filom i filom od keksa. Oblatne za sve prilike ali i divni kolači za svaki dan uz vrlo malo truda obradujte voljene.