ako nemaš nalog

Keks domaći

Šapice Sitni kolači

Šapice

Recept za šapice po bakinom receptu, orasi i kolači što se tope prelepo, isprobajte.

Bakin kolač Sitni kolači

Bakin kolač

Bakini kolači poznati još i kao vafli mogu se naći na stolu naših baka, uvek sveži. Umesite masno testo i ispecite lako a ukusno.

Keks ukrasi za jelku Sitni kolači

Keks ukrasi za jelku

Keks ukrasi za jelku napravite najsladje jestive ukrase za jelku. Uz malo truda imaćete najoriginalniju jelku. Ostaje još samo da sačuvate ukrase od mališana, da se ne pojedu do posle nove godine.

posno jelo Posne vanilice Sitni kolači

Posne vanilice

Vanilice su omiljeni sitni, čajni kolačići još iz kuhinja naših baka, napravite domaće posne vanilice sa orasima, spojene džemom od kajsija i uvaljane u vanilu.

Domaći keks Sitni kolači

Domaći keks

Uvek spremni domaći keks, od jedne mere imate tri vrste keksa, ukusno testo koje se topi, čokoladne, sa lešnikom ili osvežavajuće sa limunom.

Medenjaci Sitni kolači

Medenjaci

Medenjaci su domaći keks sa medom. Napravite domaće medenjake, testo sa medom koje se topi u ustima, uvek spremani kolačici za najmladje. Svaki dan su sve lepši.

Orasnice Sitni kolači

Orasnice

Orasnice su ukusni sitni kolači koje uvek možete imati u svojoj tegli za keks, lako se prave i imaju testo bogato orasima sa aromom vanile i limuna, koje se topi dok ih jedete.

Musli keks Sitni kolači

Musli keks

Musli keks je ukusan domaći musli keks, koji uvek možete imati u kuhinji. Rastresito masno testo sa muslijem, lešnikom i suvim groždjem.

Čokoladni kolači Sitni kolači

Čokoladni kolači

Čokoladni kolači sa rastresitim masnim testom sa aromom limuna koje se topi u ustima, punjeno čokoladnim filom sa pečenim lešnicima. Ukusni keks, kolači pravljeni u modlama.

Vanilice Sitni kolači

Vanilice

Vanilice, ukusni, domaći kolačići sa masnim testom koje se topi u ustima, sa aromom vanile i hrskavim, seckanim, prženim lešnikom posuti šećerom u prahu. Vanilice su domaći keks za svaki dan.

Keks Sitni kolači

Keks

Domaći keks sa lešnikom i čokoladom, napravite domaći keks sa testom od maslaca sa aromom vanile, komadićima čokolade i iseckanim lešnikom. Ukusan isproban keks.