ako nemaš nalog

Eurokrem

Ferrero rocher recept Sitni kolači

Ferrero rocher recept

Ferrero rocher ukusni zalogajčići od čokolade i cipiripi krema sa hrskavim prženim lešnicima, orasima i kikirikijem.

Kinder torta Rođendanske torte

Kinder torta

Kinder torta je odličan spoj hrskave kore posute seckanim orasima, premazana eurokremom, sa filom od kokosa i čokolade, sa umetnutim petit keksom, prelivena otopljenom čokoladom.

Torta jagodica bobica Voćne torte

Torta jagodica bobica

Torta jagodica bobica je nepečena, brza torta sa šlagom, keksom, jagodama i eurokremom. Brzo i lako se pravi, kremasta i ukusna odlična za leto.

Torta sa čokoladom, keksom, lešnikom i eurokremom Čokoladne torte

Torta sa čokoladom, keksom, lešnikom i eurokremom

Torta sa čokoladom, keksom, lešnikom i eurokremom je ukusna, bogata, velika torta sa 3 kore od čokolade i keksa, sa filom od čokolade, keksa, lešnika i eurokrema, i sa dosta šlaga od slatke pavlake. Odlična torta za slavlja.

Torta sa mini kroasanima Rođendanske torte

Torta sa mini kroasanima

Torta sa mini kroasanima je ukusna, velika torta sa tamnom korom, filom od keksa, čokoladnim filom i filom od vanile sa mini kroasanima i eurokremom, bogato ukrašena šlagom.

Eurokrem Kremovi

Eurokrem

Eurokrem, čokoladna poslastica sa mlekom u prahu, prženim lešnikom, aromom vanile i kakao prahom. Ukusni namaz za slatko jutro, odličan je uz palačinke.

Mafini sa eurokremom Sitni kolači

Mafini sa eurokremom

Mafini sa eurokremom su sočni mafini sa rastresitim testom sa neskvikom i jogurtom, sa tečnim eurokremom u sredini, ukrašeni sa šlagom, čokoladom ili šećerom.