ako nemaš nalog

Zaliveni kolači

Tulumbe Sitni kolači

Tulumbe

Recept za tulumbe prženo slatko testo preliveno šećernim sirupom jako ukusno.

posno jelo Baklava sa orasima Slatke pite

Baklava sa orasima

Recept za najbolju baklavu sa orasima, jednostavno, a bogato i ukusno.

Ledene kocke Sečeni kolači

Ledene kocke

Ledene kocke su čokoladni kolač sa kremom od vanile kaji se služi hladan i jednostavno pravi. Sočna čokoladna kora prelivena sirupom, beli fil i čokoladna glazura predstavlja odličan spoj ukusa.

Baklava Slatke pite

Baklava

Baklava je ukusna slatka pita koja se slaže od kora, premazuje masnoćom i sa dosta orasa, zalivena slatkim sirupom, sočna i ukusna poslastica. Lako se pravi i uspeva sigurno.

Medena pita Sečeni kolači

Medena pita

Medena pita je stari recept za nove domaćice, ukusne kore koje se tope sa belim filom i čokoladnom glazurom su odlična i izdašna kombinacija, koja je svakim danom sve lepša.

posno jelo Baklava sa suvim šljivama Slatke pite

Baklava sa suvim šljivama

Uvak popularna baklava, novi recept za baklavu sa suvim šljivama, seckanim orasima i medom, prelivena slatkim sirupom. Brzo, lako i sočno, a posno.

Hurmašice Sitni kolači

Hurmašice

Hurmašice sočni, sitni kolači, laki za pripremu. Masno testo, punjeno jezgrom orasa, preliveno slatkim sirupom i hladno posluženo. Napravite hurmašice kao iz bakine kuhinje.

Tulumbe drugi recept Sitni kolači

Tulumbe drugi recept

Tulumbe, sočni, zaliveni, sitni kolači sa aromom limuna. Kuvano testo, isprženo na vrelom ulju i zaliveno šećernim sirupom. Turska poslastica.

Grčka baklava Slatke pite

Grčka baklava

Grčka baklava sa orasima je ukusna, sočna slatka pita sa filom od jaja, jogurta, ulja, šećera i praška za pecivo, sa dosta mlevenih oraha. Prelivena šećernim sirupom.

posno jelo Pita sa suvim šljivama Slatke pite

Pita sa suvim šljivama

Pita sa suvim šljivama je posna, slatka pita sa suvim šljivama i mlevenim orasima. Sočna, slatka pita odlična za vreme posta.

Kolači sa orasima i čokoladom Sečeni kolači

Kolači sa orasima i čokoladom

Kolači sa orasima i čokoladom se pripremaju brzo i lako a sve u jednoj posudi, umutite koru od jaja i orasa ispecite je i prelive čokoladnim prelivom. Sočni kolači sa komadićima oraha.