ako nemaš nalog

Turska kuhinja

Tulumbe Sitni kolači

Tulumbe

Recept za tulumbe prženo slatko testo preliveno šećernim sirupom jako ukusno.

posno jelo Baklava sa orasima Slatke pite

Baklava sa orasima

Recept za najbolju baklavu sa orasima, jednostavno, a bogato i ukusno.

Sutlijaš Kremovi

Sutlijaš

Sutljijaš je jednostavna poslastica od mleka, šećera i pirinča, sa aromom vanile. Uživajte u kremastom ukusu vanile i aromi cimeta. Sutlijaš je omiljeni slatkiš mališana, a i odraslih :)

Teleće pečenje ispod sača Junetina

Teleće pečenje ispod sača

Recept za teleće pečenje ispod sača. Sočna teletina ispod sača sa krompirom i sezonskom salatom za druženje sa prijateljima. Lako, ukusno i sočno...

Baklava Slatke pite

Baklava

Baklava je ukusna slatka pita koja se slaže od kora, premazuje masnoćom i sa dosta orasa, zalivena slatkim sirupom, sočna i ukusna poslastica. Lako se pravi i uspeva sigurno.

posno jelo Baklava sa suvim šljivama Slatke pite

Baklava sa suvim šljivama

Uvak popularna baklava, novi recept za baklavu sa suvim šljivama, seckanim orasima i medom, prelivena slatkim sirupom. Brzo, lako i sočno, a posno.

Hurmašice Sitni kolači

Hurmašice

Hurmašice sočni, sitni kolači, laki za pripremu. Masno testo, punjeno jezgrom orasa, preliveno slatkim sirupom i hladno posluženo. Napravite hurmašice kao iz bakine kuhinje.

Tulumbe drugi recept Sitni kolači

Tulumbe drugi recept

Tulumbe, sočni, zaliveni, sitni kolači sa aromom limuna. Kuvano testo, isprženo na vrelom ulju i zaliveno šećernim sirupom. Turska poslastica.

Grčka baklava Slatke pite

Grčka baklava

Grčka baklava sa orasima je ukusna, sočna slatka pita sa filom od jaja, jogurta, ulja, šećera i praška za pecivo, sa dosta mlevenih oraha. Prelivena šećernim sirupom.