ako nemaš nalog

Sladoled

Sladoled od čokolade i breskve Sladoled

Sladoled od čokolade i breskve

Recept za sladoled, odlična kombinacija čokolade i breskve, ukusno i osvežavajuće.

Sladoled od malina ili jagoda Sladoled

Sladoled od malina ili jagoda

Recept za sladoled, ispasirane maline ili jagodama, šećernim sirupom i pavlakom. Prelepo osvežavajuće.

Breskve sa sladoledom od vanile Slatkiši od voća

Breskve sa sladoledom od vanile

Breskve sa sladoledom od vanile su tople breskve zasladjene medom i hrskavim bademom polako otampaju sladoled od vanile dok uživate u fantastičnoj kombinaciji.

Flambirane banane sa sladoledom Slatkiši od voća

Flambirane banane sa sladoledom

Flambirane banane sa sladoledom slatka poslastica, flambirane banane u karamelu sa konjakom i sladoledom od vanile. Uživajte.

Sladoled sa jagodama i čokoladom Sladoled

Sladoled sa jagodama i čokoladom

Sladoled sa jagodama i čokoladom je ukusna hladna poslastica sa slatkom pavlakom, jagodama i čokoladom. Napravite domaći sladoled za predstojeće vrele dane.

Voćni sladoled Sladoled

Voćni sladoled

Voćni sladoled sa jagodama, šlagom i kiselom pavlakom je ukusan hladan krem ili voćni sladoled. Lako i brzo se pravi i odličan je izbor za vruće letnje dane.

Sladoled šumsko voće Sladoled

Sladoled šumsko voće

Sladoled šumsko voće je ukusan sladoled od šumskog voća sa šlagom i jogurtom, lako se pravi i osvežava. Odličan za vrele letnje dane.

Beli sladoled Sladoled

Beli sladoled

Beli sladoled od krem šlaga od vanile i kiselog mleka, brzo i lako se pravi, a osvežava i ukusan je, odličan za vrele letnje dane.

Sladoled od limuna Sladoled

Sladoled od limuna

Osvežavajući sladoled od limuna, sa jogurtom i slatkom pavlakom biće pravo iznenadjenje za sva vaša čula, uživaćete u kiselo slatkoj kombinaciji krema.

Sladoled od breskve sa prelivom od višanja Sladoled

Sladoled od breskve sa prelivom od višanja

Sladoled od breskve sa prelivom od višanja je zanimljiva kombinacija sladoleda od breskve, slatke pavlake i jogurta sa aromom cimeta, preliveno sirupom od višanja.

Sladoled od bele čokolade Sladoled

Sladoled od bele čokolade

Sladoled od bele čokolade, omiljena letnja poslastica sa slatkom pavlakom i belom čokoladom lako se pravi i osvežava. Ukusan kremast sladoled sa aromom slatke pavlake i slatkoćom bele čokolade.

Kafa sa sladoledom Hladni bezalkoholni napici

Kafa sa sladoledom

Kafa sa sladoledom je hladna nes kafa sa sladoledom od vanile i šlagom od slatke pavlake, posuta kakao prahom. Odlična za nedeljno popodne sa prijateljima.

Grčki sladoled recept Rođendanske torte

Grčki sladoled recept

Grčki sladoled je odlična letnja poslestica koja osvežava kremasti filovi sa želatinom i plazma keksom i aromom sladoleda šumsko voće i sladoleda straćatela. Nepečena torta odlična hladna poslastica.

Sladoled sa karamel mlekom Sladoled

Sladoled sa karamel mlekom

Sladoled sa karamel mlekom je divan domaći sladoled sa karamel mlekom, šlagom i kiselom pavlakom sa aromom plazma keksa, ruma i neskvika. Isprobano odličan recept!