ako nemaš nalog

Banane

posno jelo Lešnik torta Rođendanske torte

Lešnik torta

Recept za prelepu posnu tortu sa lešnicima, bananama i keksom bogato i dobrro složeni ukusi.

posno jelo Tropska voćna salata Slatkiši od voća

Tropska voćna salata

Tropska voćna salata je odlična hladna poslastica sa bananama, narandžama i kivijem začinjena medom i limunovim sokom ukrašena šlagom. Voćna salata je brza i zdrava poslastica puna vitamina iz voća.

Dinastija torta Rođendanske torte

Dinastija torta

Dinastija torta je torta sa dve bele kore sa seckanim orasima i filom od vanile podeljenim na fil sa bananama i čokoladni fil sa suvim groždjem, ukrašena šlagom. Velika, ukusna slavljenička torta.

Kolači od šlaga i želatina sa bananama Sečeni kolači

Kolači od šlaga i želatina sa bananama

Kolači od šlaga i želatina sa bananama su odlična kombinacija ukusa, a služi se hladno pa i osvežava. Kolaći sa šlagom, zelatinom, jogurtom, bananama i piškotama. Jako lako se pravi.

Flambirane banane sa sladoledom Slatkiši od voća

Flambirane banane sa sladoledom

Flambirane banane sa sladoledom slatka poslastica, flambirane banane u karamelu sa konjakom i sladoledom od vanile. Uživajte.

Banana kolači Sitni kolači

Banana kolači

Banana kolači su ukusni, brzi, nepečeni kolači, sa bananama, mlevenim keksom, kokosom i sokom od breskve. Iskoristite razne modle i napravite različite oblike.

Čokoladni rolat sa bananama Rolati

Čokoladni rolat sa bananama

Čokoladni rolat sa bananama je čokoladni rolat sa filom od čokolade, čokoladnom korom i bananama. Rolat torta velika i ukusna koja se lako pravi.

posno jelo Pečene banane Slatkiši od voća

Pečene banane

Pečene banane su neobična poslastica, pečene banane sa aromom, ruma i cimeta, zasladjene smedjim šećerom i poslužene sa šlagom.

Banana kolač Sečeni kolači

Banana kolač

Banana kolač je sečeni kolač sa čokoladnom korom, čokoladnim filom, kolutovima banane i šlagom. Odlična kombinacija čokolade i banana.

posno jelo Voćna salata drugi recept Slatkiši od voća

Voćna salata drugi recept

Divna voćna salata, crveno voće mix pusti sa šećerom divan voćni sirup koji obloži svo voće i zasladi ga, posluženo sa dosta šlaga prelepa voćna poslastica.

Torta sa bananama Voćne torte

Torta sa bananama

Recept za osvežavajuću kremastu tortu sa bananama i vanilom. Super recept ako imate višak belanaca.