ako nemaš nalog

Torte sa šlagom

Čokoladna torta punjena sa šlagom Čokoladne torte

Čokoladna torta punjena sa šlagom

Čokoladna torta punjena sa šlagom je divan dezert, ukusna kora sa orasima i narendanom čokoladom, sa sočnim čokoladnim filom od šlaga, rastopljene čokolade i mrvica kore, ukrašena čokoladnim šlagom.

Tunel torta Rođendanske torte

Tunel torta

Tunel torta sa ukusnim korama sa orasima, belim filom od oraha i tamnim filom od plazma keksa sa šarenim žele bombonama će postati vaša omiljena rodjendanska torta, velika je količinski, ukusna i svi slojevi tunela jako dekorativno izgledaju.

Torta sa jogurtom i jagodama Voćne torte

Torta sa jogurtom i jagodama

Torta sa jogurtom i jagodama je najbrža torta ikad. Odlična letnja kombinacija kore od mlevenog keksa i jogurta i fila od šlaga i jagoda, nećete ceo dan biti u kuhinji a lepo ćete se osvežiti i zasladiti.

Torta sa šlagom i jagodama Voćne torte

Torta sa šlagom i jagodama

Torta sa šlagom i jagodama je osvežavajuća, voćna torta sa šlagom, jagodama, filom od kisele pavlake i sa petit keksom. Količinski je ima dosta pa je možete spremati za veće društvo. Brzo, lako, ukusno.

Torta sa šlagom, keksom, čokoladom i lešnicima Čokoladne torte

Torta sa šlagom, keksom, čokoladom i lešnicima

Torta sa šlagom, keksom, čokoladom i lešnicima je kremasta torta, samo od filova sa šlagom i želatinom pomešanim sa keksom, lešnikom i narendanom čokoladom. Količinski je velika pa je možete spremati i za veći broj osoba.

Rozen torta sa šlagom i belom čokoladom Čokoladne torte

Rozen torta sa šlagom i belom čokoladom

Rozen torta sa šlagom i belom čokoladom je vazdušasta bela torta, uz belu čokoladu i voće po želji ne možete pogrešiti! Ukusno!

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa Rođendanske torte

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa je jednostavna torta sastavljena od tri fila. Kremasti filovi od keksa, orasa i kokosa sa pudingom od vanile kao osnovom, prave odličnu kombinaciju ukusa i teksture pesak torte od keksa, orasa i kokosa.

Šljunak torta sa kuglicama od keksa Rođendanske torte

Šljunak torta sa kuglicama od keksa

Šljunak torta sa kuglicama od keksa je torta sa korama od orasa, filom od vanije, kuglicama od keksa, kokosa i čokolade, ukrašena šlagom. Velika torta koja je pogodna za rodjendan ili proslave.

Nepečena rum torta Rođendanske torte

Nepečena rum torta

Napravite nepečenu rum tortu sa testom od keksa, orasa, čokolade i ruma, prekrivenu kolutićima banane i kockicama žele bombona sa krem šlagom od vanile lako i brzo se pravi, jako je ukusna i odlična za praznike i rodjendane.

Voćna krem torta sa sirom i kupinama Voćne torte

Voćna krem torta sa sirom i kupinama

Napravite voćnu krem tortu sa kremom od neslanog sira i kupina, korama od mlevenog keksa, posuta sa kupinama i ukrašena šlagom. Brzo i lako se pravi, laganog kremastog ukusa sa kiselkastim voćem odlična kombinacija.

Dinastija torta Rođendanske torte

Dinastija torta

Dinastija torta je torta sa dve bele kore sa seckanim orasima i filom od vanile podeljenim na fil sa bananama i čokoladni fil sa suvim groždjem, ukrašena šlagom. Velika, ukusna slavljenička torta.

Kolači od šlaga i želatina sa bananama Sečeni kolači

Kolači od šlaga i želatina sa bananama

Kolači od šlaga i želatina sa bananama su odlična kombinacija ukusa, a služi se hladno pa i osvežava. Kolaći sa šlagom, zelatinom, jogurtom, bananama i piškotama. Jako lako se pravi.

Jafa torta Rođendanske torte

Jafa torta

Jafa torta je odličan izbor za rodjendan količinski je ima dosta, a ukusne kore sa orasima, vanilin fil, jafa keks i fil sa orasima su kombinacija koja će se svideti i vašim gostima.

Ruska torta Rođendanske torte

Ruska torta

Ruska torta je ukusna velika torta idealna za rodjendane, ukusna kora sa orasima, fil sa čokoladnim bananicama, žele bombonama, seckanim orasima i suvim groždjem natopljenim u rumu.

Prevrnuti kolač sa jabukama Sečeni kolači

Prevrnuti kolač sa jabukama

Prevrnuti kolač sa jabukama je neobičan kolač u kome se prvo ispeku jabuke sa šećerom, prelije se korom i završi pečenje. Hladan se ukrasi šlagom i posluži. Jednostavan a ukusan.

Torta sa ananasom i piškotama Voćne torte

Torta sa ananasom i piškotama

Torta sa ananasom i piškotama je osvežavajuća, lagana, voćna torta obložena piškotama sa šarenim filom sa: orasima, ananasom i suvim groždjem u rumu, ohladjena i ukrašena šlagom. Brzo i lako.

Torta jagodica bobica Voćne torte

Torta jagodica bobica

Torta jagodica bobica je nepečena, brza torta sa šlagom, keksom, jagodama i eurokremom. Brzo i lako se pravi, kremasta i ukusna odlična za leto.

Torta sa malinama i šlagom Voćne torte

Torta sa malinama i šlagom

Torta sa malinama i šlagom je odlična voćna, nepečena i brza torta sa osnovom od piškota, a kremom od šlaga i kisele pavlake sa plazma keksom i malinama, bogato ukrašena šlagom.

Voćna sladoled torta Voćne torte

Voćna sladoled torta

Hladna, voćna sladoled torta sa bananama i kremom od šlaga i želatina sa osnovom od želatinastog, šlag krema sa čokoladnim napolitankama. Nepečena torta koja se pravi brzo i lako, a ukusna je i divno izgleda.

Torta sa belim korama Rođendanske torte

Torta sa belim korama

Torta sa belim korama i žutim filom sa žumancima i šlagom i filom sa orasima, ukrašena sa šlagom. Ukusna i velika torta odlična za proslave rodjendana.