ako nemaš nalog

Nepečene torte

Torta sa jogurtom i jagodama Voćne torte

Torta sa jogurtom i jagodama

Torta sa jogurtom i jagodama je najbrža torta ikad. Odlična letnja kombinacija kore od mlevenog keksa i jogurta i fila od šlaga i jagoda, nećete ceo dan biti u kuhinji a lepo ćete se osvežiti i zasladiti.

Torta sa šlagom i jagodama Voćne torte

Torta sa šlagom i jagodama

Torta sa šlagom i jagodama je osvežavajuća, voćna torta sa šlagom, jagodama, filom od kisele pavlake i sa petit keksom. Količinski je ima dosta pa je možete spremati za veće društvo. Brzo, lako, ukusno.

Torta sa šlagom, keksom, čokoladom i lešnicima Čokoladne torte

Torta sa šlagom, keksom, čokoladom i lešnicima

Torta sa šlagom, keksom, čokoladom i lešnicima je kremasta torta, samo od filova sa šlagom i želatinom pomešanim sa keksom, lešnikom i narendanom čokoladom. Količinski je velika pa je možete spremati i za veći broj osoba.

Tiramisu Sečeni kolači

Tiramisu

Tiramisu je kremasta torta sa maskarpone sirom i piškotama sa aromom espreso kafe i ruma romantični dodir Italije na vašem stolu zavešće vaša čula i zarobiti vaše srce! Kremasti dezert postaće omiljeni kolač na vašoj trpezi!

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa Rođendanske torte

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa

Pesak torta od keksa, orasa i kokosa je jednostavna torta sastavljena od tri fila. Kremasti filovi od keksa, orasa i kokosa sa pudingom od vanile kao osnovom, prave odličnu kombinaciju ukusa i teksture pesak torte od keksa, orasa i kokosa.

posno jelo Lešnik torta Rođendanske torte

Lešnik torta

Lešnik torta je brza nepečena jako ukusna torta sa prženim lešnicima, mlevenim keksom i bananama bogato ukrašena slatkom pavlakom i čokoladom. Odličan izbor za posnu tortu.

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom Čokoladne torte

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom

Čokoladna torta sa piškotama i narandžom je čokoladna torta sa korama od piškota i filom od slatke pavlake i čokolade, sa sokom i narendanom korom narandže odlična je kombinacija za svaku priliku.

Nepečena rum torta Rođendanske torte

Nepečena rum torta

Napravite nepečenu rum tortu sa testom od keksa, orasa, čokolade i ruma, prekrivenu kolutićima banane i kockicama žele bombona sa krem šlagom od vanile lako i brzo se pravi, jako je ukusna i odlična za praznike i rodjendane.

Voćna krem torta sa sirom i kupinama Voćne torte

Voćna krem torta sa sirom i kupinama

Napravite voćnu krem tortu sa kremom od neslanog sira i kupina, korama od mlevenog keksa, posuta sa kupinama i ukrašena šlagom. Brzo i lako se pravi, laganog kremastog ukusa sa kiselkastim voćem odlična kombinacija.

Ruska šarlota Čokoladne torte

Ruska šarlota

Ruska šarlota je kremasta torta obložena piškotama, napunjena čokoladnim kremom sa slatkom pavlakom, bademima, rumom i nes kafom, ukrašena kakao prahom.

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama Voćne torte

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama

Šarlota sa voćnim jogurtom i malinama je voćna torta koja ujedno osvežava i zasladi. Šarlota sa piškotama, slatkom pavlakom, voćnim jogurtom i malinama, prelivena ukusnom čokoladom je jednostavna torta, laka za pripremu a ukusna.

Šarlota sa mešanim voćem Voćne torte

Šarlota sa mešanim voćem

Šarlota sa mešanim voćem je kremasta torta sa osnovom od piškota, ova šarlota je sa vanilin kremom sa aromom slatke pavlake iz šlaga i mešanim voćem: jagodama, kivijem, narandžama, malinama i kupinama.

Torta sa ananasom i piškotama Voćne torte

Torta sa ananasom i piškotama

Torta sa ananasom i piškotama je osvežavajuća, lagana, voćna torta obložena piškotama sa šarenim filom sa: orasima, ananasom i suvim groždjem u rumu, ohladjena i ukrašena šlagom. Brzo i lako.

Torta sa breskvama Voćne torte

Torta sa breskvama

Torta sa breskvama je prava letnja voćna torta, osvežavajuće breskve sa dosta hladnog krema od slatke i kisele pavlake sa želatinom i korom od mlevenog keksa i soka od jabuka, a sve brzo i lako i bez pečenja. Savršeno!

Torta sa jagodama i piškotama Voćne torte

Torta sa jagodama i piškotama

Torta sa jagodama i piškotama je osvežavajuća torta sa kremom sa jajima i crnim vinom, slatkom pavlakom i jagodama, sve povezano želatinom. Osnova piškote napunjene voćnim filom i ukrašene šlagom i jagodama.

Nepečena torta sa malinama Voćne torte

Nepečena torta sa malinama

Nepečena torta sa malinama je voćna torta sa malinama i krem filom od vanile, korama od petit keksa i ukrašena sa šlagom. Odlična kombinacija ukusa, osvežavajuća, a laka i brza za pripremu nepečena torta.

Torta jagodica bobica Voćne torte

Torta jagodica bobica

Torta jagodica bobica je nepečena, brza torta sa šlagom, keksom, jagodama i eurokremom. Brzo i lako se pravi, kremasta i ukusna odlična za leto.

Voćni tiramisu sa jagodama Voćne torte

Voćni tiramisu sa jagodama

Voćni tiramisu sa jagodama je omiljena kremasta torta sa sirom, slatkom pavlakom i piškotama umočenim u kafu i rum uz dodatak jagoda. Italijanska poslastica na naš način.

Torta sa malinama i šlagom Voćne torte

Torta sa malinama i šlagom

Torta sa malinama i šlagom je odlična voćna, nepečena i brza torta sa osnovom od piškota, a kremom od šlaga i kisele pavlake sa plazma keksom i malinama, bogato ukrašena šlagom.

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom Voćne torte

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom

Torta sa jagodama i slatkom pavlakom je brza, voćna torta sa jagodama i piškotama, sa kremom od slatke pavlake, jogurta, kore limuna i aromom vanile. Nepečena letnja torta.