ako nemaš nalog

Jela od piletine

Piletina sa šampinjonima u umaku od crnog vina Piletina i ostala živina

Piletina sa šampinjonima u umaku od crnog vina

Piletina sa šampinjonima u umaku od crnog vina je bogat, svečani ručak sa sočnim pilećim mesom u pikantnom sosu od crnog vina i pavlake sa listićima šampinjonima.

Piletina sa kukuruzom i paradajizom Piletina i ostala živina

Piletina sa kukuruzom i paradajizom

Piletina sa kukuruzom i paradajizom je sočno ukusno jelo sa kockicama pilećeg belog mesa u sosu od paradajiza i kukuruza šećerca. Priprema se brzo i lako, a može se poslužiti sa tortiljama.

Salata od šampinjona i piletine Pečurke

Salata od šampinjona i piletine

Salata od šampinjona i piletine je odličana kombinacija kuvanog belog pilećeg mesa, mariniranih šampinjona, kuvanih jaja, kiselih krastavaca, zelene salate sa dresingom od majoneza i pavlake. Primer lagane, hranljive i ukusne večere.

Piletina sa trapist sirom iz rerne Piletina i ostala živina

Piletina sa trapist sirom iz rerne

Piletina sa trapist sirom iz rerne je začinjena piletina, umočena u margarin i uvaljana u trapist sir, složena preko krompira i ispečena u rerni. Piletina sa trapist sirom iz rerne je odlična pošto imate sočnu piletinu i prilog od krompira.

Faširane šnicle od belog mesa i pečuraka Pečurke

Faširane šnicle od belog mesa i pečuraka

Faširane šnicle od belog mesa i pečuraka su pileće šnicle sa šampinjonima faširane i pohovane poslužene sa pohovanim šampinjonima. Piletina ide odlično sa šampinjonima tako da ćete uživati u ovoj smeloj kombinaciji. Probajte nešto novo.

Pileća krilca u sosu od narandže Piletina i ostala živina

Pileća krilca u sosu od narandže

Pileća krilca u sosu od narandže su hrskava pileća krilca sa roštilja! Probajte nešto novo spremite začinjena, aromatična krilca u sosu od narandže, sa belim lukom, tabasko sosom, soja sosom, limunovim sokom, kečapom.

Ljuta pileća krilca Piletina i ostala živina

Ljuta pileća krilca

Ljuta pileća krilca u ljutoj marinadi sa belim lukom i ruzmarinom, ako volite pileća krilca a uz to i ljutu začinjenu hranu, uživaćete u ovako spremljenim hrskavim pilećim krilcima.

Marinirani pileći bataci sa roštilja Piletina i ostala živina

Marinirani pileći bataci sa roštilja

Marinirani pileći bataci sa roštilja su aromatični sočni i ukusni. Provedite popodne u prirodi, raspalite roštilj i pripremite aromatične pileće batake. Opustite se i uživajte u mnoštvu ukusa.

Piletina u sosu od belog luka Piletina i ostala živina

Piletina u sosu od belog luka

Piletina u sosu od belog luka su pileće šnicle od belog mesa u umaku od pavlake i belog luka pečene u rerni. Piletina u sosu od belog luka probudiće sva vaša čula i uživaćete u laganom sočnom obroku.

Pohovana piletina Piletina i ostala živina

Pohovana piletina

Pohovana piletina su hrskave, pohovane šnicle od pilećeg belog mesa u parmezanu. Hrskavi poh sa novom aromom i sočno meso sa svakim prilogom biće odličan ručak.

Hrskava pileća krilca Piletina i ostala živina

Hrskava pileća krilca

Hrskava pileća krilca marinirana u soja sosu i konjaku, uvaljana u gustin i alevu papriku, su odlična prilika da probate nešto novo. Pileća krilca sa dodirom istoka.

Pile punjeno kestenom i suvim voćem Piletina i ostala živina

Pile punjeno kestenom i suvim voćem

Napravite pile punjeno sa kestenom, kobasicom i suvim voćem, šljivama i brusnicama, osveženo narendanom dunjom posluženo sa pečenim krompirom koji se pekao sa piletom i upio sve ukuse i arome pileta.

Pileći bataci u belom sosu od jogurta Piletina i ostala živina

Pileći bataci u belom sosu od jogurta

Pileći bataci u belom sosu od jogurta su ukusna piletina mekana iznutra, hrskava spolja, prelivena umakom od pavlake, majoneza, senfa i jogurta lako i ukusno.

Paradajiz punjen sa piletinom Paradajz

Paradajiz punjen sa piletinom

Paradajiz punjen sa piletinom je paradajiz punjen sa nadevom od piletine, luka, šampinjona, sira i jaja, začinjeno sa soli, biberom i majčinom dušicom, proširite svoj jelovnik probajte nešto novo.

Piletina u soja sosu Piletina i ostala živina

Piletina u soja sosu

Piletina u soja sosu je ukusna, sočna piletina, pileće belo meso začinjeno soja sosom, vinskim sirćetom i medom, ispečena i prelivena ovim umakom. Uživajte u smeni kiselo slatkastih ukusa.

Pileće rolnice sa sirom i suvim vratom Piletina i ostala živina

Pileće rolnice sa sirom i suvim vratom

Pileće rolnice sa sirom i suvim vratom su pileće rolnice napunjene, suvim vratom, sirom i kečapom, pa začinjene peršunom. Ukusne i dekorativne za posebne prilike.

Piletina sa bademom na kineski način Piletina i ostala živina

Piletina sa bademom na kineski način

Piletina sa bademom na kineski način je pileće belo meso sa sočnim povrćem, hrskavim prženim bademima, začinjeno soja sosom i konjakom. Smena neverovatnih ukusa i tekstura hrane, uživajte u kineskoj kuhinji.

Tortilje sa mesom i povrćem Piletina i ostala živina

Tortilje sa mesom i povrćem

Ovo je jednostavan i brz obrok za dve (gladne) osobe. Ukusan, pikantan, meksički obrok: tortilje sa mesom i povrćem.

Rolovana piletina Piletina i ostala živina

Rolovana piletina

Rolovana piletina je iskošteno celo pile prekriveno šunkom i uvijeno u rolat. Napravite ukusnu rolovanu piletinu sa dimljenom šunkom, obogatite vašu trpezu sa još jednom vrstom pečenja.

Piletina u crvenom sosu Piletina i ostala živina

Piletina u crvenom sosu

Piletina u crvenom sosu je ukusna piletina začinjena karijem, belim lukom i ruzmarinom u paradajiz sosu. Uz crno vino odličan izbor za romantičnu večeru jer spada u afrodizijake.